Івано-Франківськ

“Трагедія в Косові має стати для всіх уроком”: заступник міністра МОЗ у Івано-Франківську

В Івано-Франківській ОДА провели брифінг щодо пожежі в реанімації на Косівщині.

219280 Znimok ekrana 22 960x380 0111111 scaled

Сьогодні, 30 грудня, в Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбувся брифінг першого заступника міністра охорони здоров’я Олександра Комаріди (на фото ліворуч), повідомляє ПІК.

Заступник міністра відвідав Косівську ЦРЛ, в якій трапилася смертельна пожежа 28 грудня, в реанімаційному відділенні. Стихія забрала життя чотирьох пацієнтів та однієї медсестри. 

Під час брифінгу заступник міністра охорони здоров’я Олександра Комаріди зазначив:

“Були сьогодні в Косові. Ця трагедія має стати для всіх уроком. Кисень став в останні місяці топ темою, але, на жаль, закінчуємо рік трагедією. Наголошуємо, що кисень це вибухонебезпечна речовина, тому з ним потрібно бути дуже обережним”.

Голова ОДА Світлана Онищук зазначила, що порушення правил безпеки призвело до того, що “ми втратили людей”.

“Близько 7 мільйонів гривень потрібно, щоб надалі реанімаційне відділення в Косівській лікарні функціонувало. Питання майнових збитків ми вирішимо. Будемо робити ремонт, спільними зусиллями закуповувати обладнання, щоб лікарня продовжувала працювати”, – додала голова ОДА.

Також у брифінгу взяли участь Сергій Крук, т.в.о. Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Володимир Чернецький, начальник Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області, Ігор Дмитренко, керівник Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, Людмила Сірко, заступниця голови ОДА.

Детальніше – згодом.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено