Івано-Франківськ

Коляда на Майзлях: понад 50 хорів заспівають з Франківська Україні та світу

Колядники з Румунії, Іспанії, Польщі Канади, Нідерландів своїм співом вітатимуть Христа онлайн.

270090973 646040116644039 3303052520574949297 n scaled

В Івано-Франківську з 9 по 14 січня пройде XIII Міжнародний Різдвяний фестиваль “Коляда на Майзлях”, повідомляє ПІК.

Відбудеться велика коляда з благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина. Колядуватимуть в основному у храмі Царя Христа монастиря оо. Василіян УГКЦ в Івано-Франківську.

Це буде більше тридцяти колективів з різних куточків Прикарпаття та України. А хори з Румунії, Іспанії, Польщі Канади, Нідерландів вітатимуть Христа колядками онлайн.

Завдяки телетрансляції, яку вже традиційно проведе обласне телебачення “Галичина”, насолодитися різдвяним співом зможуть навіть ті християни, які з різних причин не можуть вийти зі своїх домівок.

Про все це йшлося сьогодні на пресконференції, яка з нагоди підготовки до фестивалю відбулася в Івано-Франківському Архієпархіальному управлінні за участі владики Володимира, мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа, начальника управління культури ОДА Володимира Федорака та інших спікерів.

Детальніше про духовні принади та учасників ХІІІ фестивалю “Коляда на Майзлях” – поінформуємо сьогодні на ПІК у ВІДЕО з пресконференції.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено