Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на січень 2022 року

Ракам астрологи прогнозують яскравий місяць, наповнений цікавими випадковостями та зустрічами, а Водоліям радять прислухатися до порад батьків і мудрих людей.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на січень 2022 року передбачає публікацію передбачень на окремі тижні місяця. Тому слідкуйте за щотижневими астрологічними прогнозами на ПІК.

  • ОВЕН

У вас гарний час для розвитку бізнесу та довгострокових проектів. Обставини складаються потрібним чином для того, щоб впливати на інших, організовувати людей та діяти спільно.

Проте  будьте обережні в середині січня, не поспішайте, і тоді ви все встигнете. Краще нічого не купувати з техніки, не варто укладати угоди купівлі-продажу. Неясності, що можуть виникнути, спроби шахрайства можуть зіпсувати настрій у другій половині місяця.

  • ТЕЛЕЦЬ

Приємні, романтичні, творчі події останніх днів листопада-2021  можуть нагадати про себе на початку січня-2022. Наприкінці місяця будьте напоготові, бо для вас цей час може запам’ятатися різними провокаціями, спробами конкурентів і недоброзичливців зіпсувати вам репутацію.

У середині січня варто проявити максимальну обережність на дорозі, як за кермом, так і в ролі пішохода. Протягом місяця висвічуються неопрацьовані кармічні теми, але можливе їхнє благополучне завершення.

  • БЛИЗНЯТА

Перша половина місяця сприятлива, ваша фізична сила висока, почуваєтеся переможцем. Використовуйте цей час, щоб просуватися вперед у своїх цілях, а не чекати, поки щось саме станеться.

У другій половині січня з’являються таємниці, які можуть втягнути до мережі інтриг, а розв’язка за ними відбудеться наприкінці січня. Не дивуйтеся підводним каменям та прихованим мотивам інших людей у ​​будь-якій спільній справі. Будьте прозорливі.

  • РАК

Яскравий місяць, наповнений цікавими випадковостями, зустрічами, розмовами. В середині січня вас можуть спокушати та провокувати, але психічна сила ваша велика, тому ви зможете виплутатися з будь-яких неприємностей.

Однак не варто спокушати долю – самовпевненість може стати причиною змін не на краще. Уникайте конфліктів та зіткнень із агресивними людьми, сумнівними компаніями. Наприкінці місяця можуть з’явитися сильні конкуренти, будьте готові до боротьби та активних дій.

  • ЛЕВ

У вас великі шанси швидко увійти до робочого процесу і зробити щось масштабне, важливе для колективу. Результатом стане кар’єрне зростання, гарний прибуток або ж ви зможете посісти лідерські позиції.

Якщо виникають перешкоди, варто сприймати цей сигнал як попередження, що не варто нікуди поспішати. Повільно, але впевнено рухайтеся до своєї мети. Ваша сила впливу висока протягом місяця, тому можете формувати громадську думку, виходити до центру та озвучувати свої ідеї. У третій декаді січня може з’явитися потреба зробити складний вибір.

  • ДІВА

В середині місяця з’являються тимчасові труднощі, пов’язані з прийняттям рішень та фінансовими звітами. Для інтелектуальної діяльності січень не дуже підходить, особливо друга його половина.

Навколишні люди можуть підштовхувати вас до необачних вчинків, тому намагайтеся все обдумати до деталей, щоб уникнути помилок, які складно виправити. Ніякі нововведення не вкоріняться – використовуйте лише старі перевірені методи. Не беріть на себе відповідальність за інших людей.

  • ТЕРЕЗИ

У відносинах із близькими людьми та партнерами панує взаємне нерозуміння, особливо при поводженні із загальними матеріальними ресурсами. Але до кінця місяця більшість суперечностей зникають, конфлікти або помилки, що виникли, будуть усунуті без негативних наслідків.

Обставини будуть складатись таким чином, що кожен в оточенні покаже своє справжнє обличчя – ви зможете зробити правильні висновки щодо подальших взаємин. Деякі січневі справи будуть відкладені до грудня 2022 року.

  • СКОРПІОН

Деякі відмінності у смаках, моральних установках та ставленні до життя не дозволяють почуватися комфортно в оточенні інших людей. Але ваша енергія велика, тому корисна індивідуальна діяльність, фізична робота, самостійні подорожі та ділові поїздки.

Можуть появитись проблеми у досягненні згоди з фінансових питань. Зате до кінця січня настане визначеність щодо подальшої кар’єри, соціального становища, статусу, взаємин із партнерами.

  • СТРІЛЕЦЬ

Місяць позитивних змін, хоча сприйматимете їх спочатку з сумнівом і недовірою. Нічого не бійтеся і не сумнівайтеся у власних силах — Всесвіт допоможе вам у всіх починаннях.

Збільшується ваш внутрішній потенціал, додається енергія, з’являється багато ідей – займайтеся роботою, корегуйте старі проєкти та демонструйте свої роботи. Ви зможете проявити себе як новий лідер і надихнути багатьох людей на певні дії, зайняти міцні соціальні позиції.

  • КОЗОРІГ

З’явиться шанс досягти мети, знайти владу, зробити ривок у кар’єрі. Навколишні люди, родичі, колеги визнають, що ви маєте неймовірну силу, вони готові йти за вами, дотримуватися ваших рекомендацій.

На глибинному рівні формуються нові переконання, відбувається усвідомлення багатьох питань. Піднімаються на поверхню складні теми, які трансформуються і більше не спричиняють незручностей. В особистому житті, у романтичній сфері відбувається якісне перезавантаження, досягається баланс.

  • ВОДОЛІЙ

Активний місяць, як на зовнішньому, так і на внутрішньому, емоційно-чуттєвому рівні. Але щоб не втратити сприятливі шанси та можливості, скористайтеся минулим досвідом та відпрацьованими навичками.

Прислухайтеся до порад батьків, старших і мудрих людей – від третьої декади січня вам доведеться ухвалювати багато відповідальних рішень. Можуть з’явитися люди з минулого, з якими можна побудувати щось нове та довгострокове.

  • РИБИ

Цього місяця отримують продовження справи, які ви розпочали влітку 2021 року. Виникає необхідність пошуків інших способів взаємодії з тією сферою свого життя, в якій відбуваються зміни.

У партнерстві, в особистих та ділових відносинах розпочинається період гармонії. Майнові та фінансові справи благополучно вирішуються. Задуми розпочнуть втілюватися в реальність, а бажання виконуватися, якщо змінити поточні умови та знайти нові, більш прогресивні та перспективні методи досягнення цілей.

image scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено