Івано-Франківськ

Фестиваль “Коляда на Майзлях” один день колядуватиме для захисників України

Концерт-коляда відбудеться у храмі Царя Христа у Франківську за участі військовослужбовців та членів їх сімей.

fotptyu stw scaled

В Івано-Франківську з 9 по 14 січня пройде XIII Міжнародний Різдвяний фестиваль “Коляда на Майзлях”, про участь у якому вже заявили 54 колективи колядників з України та зарубіжжя, повідомляє ПІК.

270288969 235076948775023 9045781396233330017 n scaled

З’ясувалося, що один день фестивальної коляди буде присвячений військовослужбовцям. Про це розповіла членкиня оркомітету фестивалю Любов Терлецька (на фото) під час пресконференції, яка відбулася вчора у Архієпархіальному управлінні з благословення владики Володимира Війтишина.

“Особливістю цьогорічного фестивалю, який триватиме 6 днів, буде, зокрема, те, що 12 січня побачимо великий концерт для військовослужбовців. До Церкви прийдуть захисники Вітчизни, воїни АТО, ветерани Збройних Сил та їх рідні. Колективи колядників готуються колядувати саме для них. І сподіваються, що це буде спільна коляда, адже наші захисники шанують народні традиції і вміють колядувати”, – зазначила Любов Терлецька.

Нагадаємо, що основною локацією  ХІІІ Фестивалю “Коляда на Майзлях”, є храм Царя Христа монастиря оо. Василіян УГКЦ в Івано-Франківську. Ігумен монастиря о. Артемій Новіцькій є головою оргкомітету фестивалю.

Серед колядників фестивалю будуть і спеціальні гості. Це лідер гурту “Плач Єремії” Тарас Чубай та заслужена артистка України Оксана Муха.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено