Івано-Франківськ

Народила дитя і покинула у безлюдній будівлі: на Тернопільщині судитимь багатодітну жінку (ФОТО)

Врятувала немовля 14-річна дівчина, яка проходила повз будівлю колишнього молокозаводу та почула дитячий плач.

image 2

Жителька Чортківського району Тернопільської області на початку листопада 2021 року народила вдома немовля і покинула його на території недіючого молокозаводу.

Прокурори Бучацької окружної прокуратури стосовно неї скерували до суду обвинувальний акт (ч. 2 ст. 135 КК України), повідомляє Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури, пише ПІК.

“За версією слідства, 2 листопада 2021 року обвинувачена вдома народила життєздатну дитину. Загорнувши хлопчика у ковдру та помістивши у поліетиленову сумку, жінка перевезла новонароджену дитину у смт Товсте Чортківського району, де залишила її без допомоги у напівзруйнованому приміщенні колишнього молокозаводу”, – йдеться у повідомленні.
MyCollages 2
У прокуратурі області також додають:

“Врятувала немовля інша дитина – 14-річна місцева мешканка, яка проходила повз будівлю і почула дитячий плач. Вона забрала пакет з дитям, занесла в місцеву крамницю та викликала поліцію й медиків, які доправили немовля до лікарні”.

Невдовзі правоохоронці встановили особу матері.

“Нею виявилась 31-річна жителька одного із сіл Чортківського району, що разом з чоловіком виховує 4  дітей”.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокурорів Бучацької окружної прокуратури завершили розслідування кримінального провадження.

Довідково: санкція ч. 2 статті 135 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено