Івано-Франківськ

Після кількох років переховування в Польщі затримали колишнього секретаря Коломийської міської ради

Ексдепутату загрожує 10 років за ДТП з двома загиблими.

59 main

Україна екстрадувала з Польщі колишнього секретаря Коломийської міської ради Любомира Жупанського. Про це повідомила пресслужба Національної поліції.

“У листопаді 2016 року Жупанський, перебуваючи за кермом автомобіля Audi A6, збив на смерть двох пенсіонерів у селі Одаї неподалік від Івано-Франківська. Після ДТП Жупанський продовжив обіймати посаду до весни 2018 року, коли його позбавили повноважень, і навіть деякий час виконував обов’язки міського голови”, – йдеться у повідомленні.

У квітні 2019 року йому повідомили підозру за ч. 3 ст. 286 КК України, після чого він виїхав з України. Тоді поліцейські оголосили його в міжнародний розшук.

«Після кількох років переховування за кордоном фігуранта затримали правоохоронні органи на території Республіки Польща. 4 січня цього року правопорушника екстрадували в Україну в рамках міжнародного співробітництва», – повідомила поліція.

5 січня Печерський райсуд Києва обрав колишньому депутату запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому може загрожувати до десяти років позбавлення волі. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено