Івано-Франківськ

Рік пам’яті: у Долині світлими споминами згадують міського голову Володимира Гаразда

Тихе надвечір’я Різдва, 6 січня 2021 року сколихнула сумна звістка. Передчасно відійшов у засвіти Володимир Степанович Гаразд.

MyCollages scaled

Рівно рік тому життя Володимира Степановича забрав коронавірус, який дав важкі ускладнення здоров’я, що були несумісні із життям. Сьогодні міська влада Долини вшановує пам’ять Володимира Гаразда, пише ПІК.

“Кажуть, що зорі – це люди, які відійшли від нас. Світивши жертовно і самовіддано на землі, й далі пломеніють у вишині, у Всесвіті. І не згаснуть доти, доки про них наші спомини та молитви. Сьогодні, коли зійде на небі перша зірка, на сповіщення Різдва Христового, згадаймо ж добрим словом світлу душу Володимира ГАРАЗДА. Сьогодні рік Пам’яті…”, – йдеться на сайті Долинської міської ради.

Народився Володимир Степанович Гаразд 17 січня 1966 року у Долині. Він — український громадсько-політичний діяч, учасник Революції Гідності, у 2006-2020 рр. голова міста Долина, голова Долинської об’єднаної територіальної громади.

Володимир Гаразд залишив вагомий слід в історії міста і краю, був відомий в Україні та далеко за її межами як натхненник, ініціатор, засновник багатьох суспільно значимих економічних, культурних, благодійницьких проєктів, задумів та ідей.

У 2007-2019 роках на громадських засадах беззмінно обирався президентом асоціації «Енергоефективні міста України», а Долина стала флагманом з втілення енергоефективних заходів, прикладом для інших міст і громад.

У серпні 2021 року, на 14 урочистій сесії Долинської міської ради за визначні особисті заслуги перед територіальною громадою Долини Володимиру Гаразду присвоїли відзнаку “Почесний громадянин міста Долини”, на жаль, посмертно.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено