Івано-Франківськ

Від 80 до 150 автівок: після Різдвяних свят на українських кордонах утворилися черги

Виїзд людей з України переважає над в’їздом, особливо на ділянках кордону з країнами Європейського Союзу.

Від 80 до 150 автівок: після Різдвяних свят на українських кордонах утворилися черги

На кордоні відмічається зростання пасажиропотоку, особливо на західному напрямку, утворилися черги. Це пов’язано з тим, що українці прямують закордон після завершення новорічно-різдвяних свят. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, пише ПІК.

Перед деякими пунктами пропуску, зокрема – «Краківець», «Шегині» та «Грушів», виникає скупчення транспортних засобів, які налічують в середньому від 80 до 150 автівок, як легкових, так і вантажних. Водночас, черги відсутні перед пунктами пропуску «Ягодин», «Устилуг», «Угринів» та «Смільниця».

“Радимо подорожуючим, за можливості, обрати пункти пропуску з найменшим накопиченням автотранспорту”, – зазначають у Держприкордонслужбі.

Загалом за минулу добу, 8-9 січня, кордон держави перетнули майже 100 тисяч людей та 17,5 тисяч автомобілів. У тому числі на західному напрямку держрубіж перетнули 32,7 тисяч людей та 7,8 тисяч транспорту.

До слова, для тих подорожуючих, які не зробили ПЛР-тести на ковід за 24 години до в’їзду в Польщу, біля пунктів пропуску «Краківець», «Шегині», «Рава-Руська» та «Ягодин» працюють відповідні мобільні лабораторії – ця процедура також може уповільнювати прикордонно-митний рух.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено