Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 10-16 січня

Ракам астрологи радять уникати спокус, а Водоліям передбачають нові знайомства.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled

Ваш гороскоп на тиждень 10 – 16 січня 2022-го є добрим порадником для кожного, хто любить запобігти “гострим кутам”, пише ПІК.

  • ОВЕН

У вас може з’явитися сильне бажання почати щось нове, однак слід пам’ятати, що зараз триває завершальний період за багатьма сферами вашого життя і тому не поспішайте – спокійно доведіть раніше розпочаті справи до кінця.

Протягом тижня, ви вже зрозумієте, що на вас чекає найближчим часом, і з цікавістю поринете у своє майбутнє. Те, що захопить вашу уяву протягом тижня, виявиться життєво важливим і довговічним.

  • ТЕЛЕЦЬ

Не піддавайтеся зневірі та втомі. Відпочиньте, накопичіть сили. Не поспішайте купувати щось нове. Адже, швидше за все вже з наступного тижня ви відчуєте, що чекає на вас у наступні кілька місяців.

Тож дозвольте собі помріяти і не поспішаючи обміркувати свої перспективи. У будь-якому випадку, що б не сталося протягом цього тижня, ви отримаєте цікавий досвід та нові враження.

  • БЛИЗНЮКИ

Тиждень може бути дещо двозначним, оскільки, з одного боку, у вашому житті завершується певний період, і цілком імовірно, що доводиться розлучатися з багатьма справами та людьми. Але, з іншого боку, ви сповнені ідей та оптимізму, вам хочеться негайно що-небудь зробити.

Використовуйте свій запас оптимізму для того, щоб радісно, ​​з легким серцем, віддати іншим людям те, що ви їм винні, і залишити в минулому те, що ви не візьмете в майбутнє.

  • РАК

Необхідно поставитися уважно до знаків Всесвіту, гнати погані думки, тверезо сприймати навколишню дійсність, уникати спокус. Варто навести повний порядок у справах, протягом тижня важливо все розставити на свої місця.

Не треба прагнути зазирнути за горизонт. Беріться за те, що під рукою і дійте не поспішаючи та ґрунтовно, живіть «тут і зараз».

  • ЛЕВ

Весь світ розкривається перед вами, і все навколо здається надзвичайно цікавим та наповненим змістом. Можливе романтичне захоплення, яке навряд чи виявиться довговічним.

Дуже важко утриматись від перспективних пропозицій, на перший погляд. Не поспішайте робити висновки і приймати рішення – цілком можливо, це лише спокуса. Не плануйте нічого довгострокового: все, що ви замислите зараз, матиме сенс лише до серпня.

  • ДІВА

Попереду на вас чекає новий життєвий етап, який почнеться в лютому, тому не шкодуйте душевного тепла, щоб зараз зміцнити стосунки з тими, хто вам дорогий, і забезпечити собі підтримку найближчих людей на часи змін.

Окрім іншого, цей місяць допоможе прокинутися вашому артистичному таланту. Вітається ініціатива та креативний підхід до роботи, можна людей надихнути на великі звершення та отримати підтримку у просуванні своїх інтересів.

  • ТЕРЕЗИ

Використовуйте свої аналітичні здібності для того, щоб обміркувати і зіставити всі досягнення та невдачі року, що завершився. Цілком імовірно, що якісь із ваших ідеалів зараз перебувають у стані кризи, але важливо не піддаватися емоціям.

Ви впораєтеся з завданнями поточного тижня найбільш успішно, якщо маєте релігійний або інший духовний досвід. Якщо ж такого досвіду у вас немає, то, можливо, настав час отримати його.

  • СКОРПІОН

Варто звернутися до минулого досвіду та проектів, започаткованих вже давно, але відкладених на невизначений термін. Зараз важливо проявити максимум здібностей, показати себе з найкращого боку.

Гарний час для роботи з іноземцями, співпраці з великими міжнародними компаніями. Соціальна активність буде ефективною, при цьому необхідно дипломатично вирішувати питання та усувати протиріччя.

  • СТРІЛЕЦЬ

Тиждень завершення найважливіших справ, і, водночас – надій, які ви покладаєте на майбутнє. Вас може турбувати невизначеність. Розслабтеся та дозвольте проблемним ситуаціям вирішитись без вашого втручання.

Віддавайте, не шкодуючи, все, що ви можете віддати іншим людям, будьте мудрі та поблажливі, дайте собі можливість досхочу помріяти та відпочити. Будьте готові до несподіваної зміни планів. Зустрічі та поїздки зриваються чи переносяться.

  • КОЗЕРІГ

Ви відчуєте, що зможете щось змінити у житті. Однак час для цього ще не настав. Відкладіть усі важливі справи до найкращих часів.

Попереду у вас ще буде нагода почати задуману вами справу. На завершення підходить черговий етап вашого життя. Це тиждень спокою, стабільності, прагнення розуміння та можливість зміцнити здоров’я.  Відмовтеся від непотрібних вам речей та тривожних думок.

  • ВОДОЛІЙ

Вас переповнюють нові плани та оригінальні ідеї. Ви сповнені оптимізму і готові багато на що. Можливі, цікаві перспективи та нові знайомства. Можуть виникнути стосунки з колишніми коханими.

Спогади накриють вас із головою, тому вам доведеться вирішити, що залишити у минулому, а що взяти із собою у майбутнє. Цей період також добрий для людей творчих професій – час посилення інтуїції та цікавих осяянь.

  • РИБИ

Планетарні впливи сильні та позитивні, тому варто скористатися потенціалом цього періоду максимально. Майже все вдається, але, звичайно, не саме по собі. Потрібно визначити вектор і почати правильні дії.

Використовуйте цей час максимально – вам багато вдасться зробити. Період підходять для всього, що допомагає проявити себе і вийти в центр, але дуже обережно, кожен крок, кожне своє слово необхідно продумувати, мати запасний план дій у разі форс-мажорних обставин.

jpnocn7wvzsqczqh77dytufmmbfq9ryu5ufijmbcpzz7rkm8ymfsi9dnl2myde9g  scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено