Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр 3-9 січня 2022: Jerry Heil, Федишин, Мірзоян, Руслана та інші (ВІДЕО)

Святковий тиждень традиційно був дуже продуктивним для наших виконавців. ПІК ділиться ТОПими прем'єрами.

MyCollages 2022 01 08T212948.645 scaled

Jerry Heil – “Пісня про діда”

Що цікавого? У перші дні нового року співачка Jerry Heil опублікувала ролик у TikTok, де показала архівний знімок покійного дідуся. У ролику звучить новий трек, який артистка присвятила рідній людині.

Дідусь за ті 10 років, які я його знала, став мені найріднішим. Роботящий, гарний і людяний, веселий, а часом задумливий — він часто любив сісти на задньому току і викурити скручену на клаптик газети «ПОРАДНИЦЯ» тютюнову сигарету. А як він співав! Найкраще у селі Тарасівка Білоцерківського району! Всі мої спогади про дідуся та почуття до нього – у моїй пісні про нього та присвяченій йому, дідові Василеві”.

  • Переглядів за тиждень – 59 902

Ірина Федишин – “Щасливого Різдва”

Що цікавого? На різдвяні свята співачка Ірина Федишин презентувала новий трек “Щасливого Різдва”, а також анонсувала нові дати всеукраїнського туру. Прем’єра треку відбулася на ютуб-каналі артистки, для візуального ряду використовували слайд-шоу з новорічних фотографій співачки та її родини.

Друзі, вітаю вас з різдвяними святами! Різдво – це свято, яке сповнене великою радістю народженням маленького Божого дитятка. Нехай радість, злагода, любов завітають у кожну хату. Нехай за столом збереться уся родина! Нехай у кожному домі лунає весела коляда! Щасливого вам Різдва”, – написала співачка. 

  • Переглядів за тиждень – 59 057 

Арсен Мірзоян [новорічний live]

Що цікавого?Новорічний, акустичний live в підтримку проєкту BAZA, який створює можливості для розвитку молодих музикантів в Україні.

  • Переглядів за тиждень – 6 462

NAVKA – Щедрик (колядка-щедрівка, відеокліп, carol)

Що цікавого? Українська співачка NAVKA обробила колядки та щедрівки в рамках свого проєкту відновлення та осучаснення українських народних пісень. Щедрівка «Щедрик, щедрик, щедрівочка» була відзнята в Чернівецькому органному залі обласної філармонії за участі хору дітей Марії Гошовської.

  • Переглядів за тиждень – 3 833

Руслана – музичний фільм “Різдвяний Сон” (2022)

Що цікавого? Цьогорічний різдвяний проект особливий і не схожий на попередні. Після прем’єри відео напередодні на авторську колискову «Ходить Сон» співачка Руслана вирішила зупинитися на цьому форматі.

Нам захотілося передати цю ж атмосферу і у Різдвяному проекті, який отримав назву «Різдвяний Сон». І це – Різдво у стилі колискової. Музичну основу фільму складають 5 знакових пісень, з кожною з яких у мене своя історія. Всі ці колядки я виконувала багато разів. Але цьогоріч вони зазвучать по-новому – у стилі моєї Колискової. Я створювала аранжування власноруч в новому для себе стилі та образі“. 

  • Переглядів за тиждень – 2 022

MARUV & BOOSIN — Destination (Official video)

Що цікавого? Марув випустила черговий кліп у колаборації з ді-джеєм Михайлом Бусіним. У 2018 році вони стали переможцями національної премії YUNA у номінації “кращий дует” за трек “Drunk Groove”.

“Сюжет для відео прийшов до мене спонтанно! Вертоліт особливого призначення точно не залишить вас байдужими”, – повідомила співачка.

  • Переглядів за тиждень – 89 459

Ukie’z – Twin Styx

Що цікавого? Ukie’z – гурт, що у своїй творчості поєднує український фольк з музичними традиціями Америки. За словами учасників, вони показують альтернативне минуле України, в якому не було російської окупації, радянщини та відірваності від світових процесів.

За сюжетом, троє детективів приїжджають у богом забуте село розплутувати справу «мертвого козацького дембеля» і зрештою опиняються у «зоні між загадковим світом українського Полісся та близьким серцю дітей 90-х американським світом Twin Peaks Девіда Лінча».

  • Переглядів за тиждень – 23 751

Сергій Лазановський | RIDNYI – “Ніхто не одинокий на Різдво”

Що цікавого? Збірка колядок і авторських пісень. “Добрий вечір тобі” в колаборації із 7TEEN’S, DARIKA, TAYNA, INSHI, ДІАНА БІГУН, СОФІЯ ФЕДОРІВ, АНЯ МАРУЩАК, ПАВЛО ПАЛІЙЧУК, ВІКТОРІЯ КОЛОБЕЙЧУК, ОЛЯ СІРЕДЖУК.

  • Переглядів за тиждень – 5 374

“Добрий вечір тобі” – KRISTONKO

Що цікавого? Співачка та блогерка “KRISTONKO” стала популярною завдяки кавер-версіям відомих світових хітів на український зразок. Молода виконавиця переспівала “Rampampam”, і цей кліп зібрав понад 3 мільйони переглядів. Також дівчина записує на музику відомих виконавців поезії українських письменників. Окрім цього, Христина почала випускати власні пісні.

  • Переглядів за тиждень – 27 634 

THE HARDKISS – Обійми (live at home studio)

  • Переглядів за тиждень – 23 751

Читайте, слухайте та дивіться також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено