Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр тижня 13-19 грудня: MONATIK, KAZKA, MOZGI, KALUSH та інші

Тиждень традиційно був дуже продуктивним для наших виконавців. ПІК ділиться ТОПими прем'єрами.

MyCollages 2021 12 19T202321.455 scaled

MONATIK – JOMO | Зажигать | New Year’s Version |

Що цікавого? Артист щорічно напередодні Нового року радує фанатів special-версією, яку випускає на свій хіт року. Минулого року це був хіт “РітмоLOVE”.

Традиційно щорічно виникає величезне бажання радувати Вас новорічними інтерпретаціями улюблених пісень. Цей рік пройшов у нас під гаслом JOMO, закликаючи “Запалювати, а не пропалювати це життя”. Для новорічного настрою та святкового заряду обов’язково перегляньте відео на моєму ютуб-каналі. Живи, як танцюєш у цей Новий рік!“, – написав артист. 

  • Переглядів за тиждень – 435 746

Jerry Heil & ТІК — #ОЛЕНІ 

Що цікавого? Віктор Бронюк напередодні новорічних свят презентує feat на культовий хіт гурту «ТІК» – пісню #ОЛЕНІ. Артист додав стильне аранжування і заспівав її у несподіваній подачі дуетом із молодою українською співачкою Jerry Heil.

“Ми з командою давно хотіли зробити апгрейд на цю пісню. Але далі розмов справа не просувалася. І тут кілька місяців тому дзвонить Яна (Jerry Heil), переживає і дуже обережно запитує про мою реакцію на ідею зробити римейк. «А чому ні? – кажу. – Є бажання творчо попрацювати – давай попрацюємо. Практика записувати дуети на відомі твори давно існує. Римейк часто стає навіть успішнішим, ніж оригінал”

  • Переглядів за тиждень – 36 879

TamerlanAlena – Одна Калина

Що цікавого? Пісня, відома кожному українцю, набула нового звучання: TamerlanAlena представили хіт «Одна калина» з авторським баченням.

У сучасному денс-аранжуванні та з реп-куплетом Тамерлана пісня сміливо конкурує з треками нового часу у плейлистах слухачів. У новому виконанні від TamerlanAlena пісня є продовженням та яскравим нагадуванням слухачам про актуальність хіта українців.

“Це легендарна пісня, яка викликає дуже сильні емоції. Вона душевна та по-справжньому народна, її знають декілька поколінь”, – розповідають Tamerlan Alena.

  • Переглядів за тиждень – 205 496

Без Обмежень — Мовчати (із к/ф “Я, “Побєда” і Берлін”)

Що цікавого? Творці стрічки презентували кавер на пісню “Мовчати”. Цю відому українську баладу у 2003 році Скрябін записав зі співачкою Іриною Білик.

Тихий, спокійний та проникливий спів в унісон, який імітує діалог між чоловіком та жінкою, став гімном усіх закоханих у 2000-х. Навіть зараз трек можна знайти в плейлистах сучасної молоді. Нове звучання йому подарував відомий український рок-гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ.

  • Переглядів за тиждень – 8 867

KAZKA x RUNSTAR – Автовідповідач [Official Video]

Що цікавого? Гурт KAZKA представив кліп на пісню “Автовідповідач”, що увійшла до нового альбому SVIT, Vol. 1. Режисер кліпу – Антон Штука зняв відео у традиціях роуд-муві: ретро-автомобіль, дивні супутники, дорожні краєвиди, несподівані сюжетні повороти, містика.

Екранним коханим солістки Олександри Зарицької став її партнер за проектом “Танці з зірками” Юрій Мєшков.

  • Переглядів за тиждень – 553 321

MOZGI – ZAVTRA [Official Video]

Що цікавого? Група MOZGI представила кліп Zavtra, де Дядя Вадя в ролі ведучого продає “завтра, яке буде кращим, ніж учора”. Потап з’явився в образі тусовщика, який бажає перетворити світ на велику вечірку. Позитив виступив у ролі персонажа, одна частина якого рветься до Zavtra, а інша хоче тусуватися тут і зараз.

  • Переглядів за тиждень – 1 450 798

KALUSH – Калуські вечорниці (feat. Tember Blanche)

Що цікавого? Гурт KALUSH представив кліп на трек “Калуські вечорниці”, який вони записали разом із гуртом Tember Blanche, що у 2020 році заснували вуличні музиканти Владислав Лагода та Олександра Ганапольська. У ролику артисти опинилися в сільській місцевості, а потім зібралися на посиденьки у хаті.

Коли чую трек, який мене пре, одразу залітаю на нього! Інколи навіть тоді, коли він вже релізнувся. Респект Tember Blanche, це дуже сильний хук“, – написали артисти. 

  • Переглядів за тиждень – 147 207

KADNAY feat. LIDA LEE – MONSTER [Official Audio]

Що цікавого? Учасники шоу “Танці зі зірками” KADNAY та Lida Lee представили спільну роботу Monster. Трек написав Пилип Коляденко.

У кожній з нас живе як справжня принада, так і дівчина Monster: красива, сексуальна, пристрасна, зухвала… у ній є загадка, її важко розгадати, але її хочеться вивчити. Неймовірно щаслива нашій спільній роботі з групою KADNAY і тому, що Monster вже у вільному доступі на всіх цифрових платформах“, – написала LIDA LEE.

  • Переглядів за тиждень – 26 376

Я вам бажаю щастя – Наталія Валевська [Прем’єра пісні 2021]

Що цікавого? Наталія Валевська представила автобіографічну пісню про тяжкий життєвий період, який зараз переживає.

Артистка не повідомила, із чим саме довелося зіткнутися. Аранжування зробив Назар Гук, відомий як JULIK. Музику написав Олексій Млахов, а слова Лариса Флінта. Співачка наголосила, що пісня чекала свого часу близько десяти років.

  • Переглядів за тиждень – 1 199

Jamala | Джамала Новий рік з тобою

Що цікавого? «Новий рік з тобою» — це перший святковий трек JAMALA. Це легка музика у поєднанні з іронічним текстом. Ритмічна історія про дива, на які всі ми чекаємо під ялинкою, пальмою або ж деінде. Це святковий муд з присмаком улюблених дрінків, сяйвом метафану та блиском пайеток. Це найкращі канікули, які почнуться вже за два тижні, та саундтрек до Нового року 2022. 

  • Переглядів за тиждень – 8 097 

Читайте, слухайте та дивіться також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено