Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр тижня 20-26 грудня: Руслана, Wellboy, Пивоваров, TVORCHI та інші

Тиждень традиційно був дуже продуктивним для наших виконавців. ПІК ділиться ТОПими прем'єрами.

Руслана – Колискова “Ходить Сон” (Official music video)

Що цікавого? Співачка Руслана представила кліп на авторську колискову “Ходить Сон”, яку створила разом із композитором Олександром Ксенофонтовим. Ролик зняли високо в Карпатах, в автентичному будиночку, де всі речі – музейні експонати.

Будинок, у якому знімали відео, хоч і збудовано вже в сучасності, але наповнений справжніми старовинними елементами. Зокрема, сволок, взятий із старої гуцульської хати, справжній, традиційний. Усі символи у ньому дуже древні. Вважається дуже намоленим елементом”, – наголосили зірка.

  • Переглядів за тиждень: 7 983

Wellboy – Гуси новорічні 

Що цікавого? Напередодні Нового року підопічний продюсера Юрія Бардаша Wellboy представив новорічні версії своїх хітів 2021 року “Гуси” та “Вишні”.

“До Нового Року ми підготували для вас новорічні версії пісень “Гуси” та “Вишні”, думаю, вони вам сподобаються і викличуть позитивні емоції, адже 2021 рік був плідним і неймовірно багатим на враження! – Заявив Wellboy. – Слухайте, насолоджуйтесь та святкуйте під гарну музику”.

24 грудня вийшов мультфільм “Гуси Новорічні”. 

  • Переглядів за тиждень – 92 255

А 25 грудня на ютуб-каналі артиста опублікували й “Новорічні Вишні”.

  • Переглядів за тиждень – 23 119

Артем Пивоваров – Рандеву (Christmas Version) 

Що цікавого? Артем Пивоваров представив різдвяну версію кліпу на пісню “Рандеву”. Ролик оприлюднили на ютуб-каналі артиста.

Різдвяне “Рандеву” in da house! Справжні самураї, хор ангелів, зимовий ліс, нетверезий ельф, тролі та дзьобокрил – дивись відео та пиши у коментарях, хто в цьому списку зайвий. Серед найактивніших розіграємо наш лімітований новорічний мерч“, – йдеть в описі відео.

  • Переглядів за тиждень – 30 132

TVORCHI – HITS (New Year Edition)

Що цікавого? Група TVORCHI перевидала хіти в новорічному альбомі HITS New Year Edition. У піснях зазвучали дзвіночки та бубонці.

HITS New Year Edition – це колекція всіх хітів у новорічному звучанні. Тиха гра дзвіночків і бубонців в аранжуваннях, нові мелодії та ритми в улюблених піснях дарують справжнє відчуття прийдешнього дива. Альбом занурює в атмосферу свята, яка здатна підштовхнути на перший поцілунок під омелою або катання на ковзанах з близькими“, – йдеться у описі відео. 

  • Переглядів за тиждень – 6 176

KRUTЬ – Забери мене до себе на різдво (акустика)

Що цікавого? Співачка та бандуристка KRUTЬ представила акустичні записи колядок “Свята ніч”, “Павочка ходить”, авторську колядку Богдана-Ігоря Антонича “Народився Бог на санях”, колядку “Спи, Ісусе, спи” в аранжуванні джазового гурту ShockolaD. Артистка також презентувала у такому форматі авторську пісню “Забери мене до себе на Різдво”, яка вийшла на початку 2021 року.

Я разом із командою вирушила у саме серце Карпат, аби записати атмосферні відео на відомі українські колядки та щедрівки . Зйомки проходили у Верховинському районі на закинутому горищі однієї з гуцульських хатин”, – наголосила співачка. 

  • Переглядів за тиждень – 12 944

Пономарьов, Полякова, DZIDZIO, Нікітюк, LEKSEEV, PIVOVAROV – Христос Народився !

Що цікавого? Відомі виконавці Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Dzidzio, Оля Полякова, Alekseev та телеведуча Леся Нікітюк випустили спільну композицію. У записі колядки їм допомагав оркестр Заслуженого академічного Ансамблю пісні та танцю Збройних сил України та естрадний хор New Voice Мікаеля Кіладзе.

Музику та слова написав Олександр Пономарьов, для якого уже є традицією випускати різдвяні пісні напередодні свят. Саме йому прийшла ідея задіяти інших українських знаменитостей.

  • Переглядів за тиждень – 198 780

АНДРІЙ МАЦЕВКО – ПЛЯЦКИ (Official Music Video)

Що цікавого? Зірка телешоу “Х-фактор” Андрій Мацевко з Прикарпаття повернувся у соцмережі та презентував новий кліп “Ровер їде”.

У листопаді прикарпатець появився в соціальних мережах, створивши акаунт в інстаграмі, канал в Ютубі і телеграмі. Артист презентував шанувальникам його творчості кліп “Ровер їде”. Нова робота “народного артиста” зі Сваричева називається “Пляцки” — так називають на Прикарпатті випічку.

\

  • Переглядів за тиждень – 209 122

Читайте, слухайте та дивіться також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено