Івано-Франківськ

Кота півгодини крутило разом з білизною в пральній машині: що з сірим у Дніпрі

У коментарях користувачі засуджують господарів тварини.

В Днепре спасли кота, которого полчаса случайно стирали вместе с вещами

У Дніпрі врятували породистого кота, який близько півгодини провів у пральній машині. Про випадок розповіли у Фейсбуці ветеринарної клініки, пише ПІК.

– Кіт пробув у пральній машині близько 30 хвилин, перш ніж власники почули його крики… Напрочуд, при відкритті машинки, кіт вибіг і намагався втекти. Його зловили, висушили та одразу привезли до ветеринара. На огляді у котика була низька температура, хрипи в легенях, очі не розплющувалися через порошок, а з рота сильно пахло пральним засобом, – йдеться в пості.

За словами господарів, кіт любить спати в барабані пральної машини. Цього разу після лікування кота відправили додому. У ветеринарній клініці зазначили, що з таким випадком стикаються не вперше і Броше дуже пощастило.

У коментарях користувачі засудили господарів за те, що вони не перевірили барабан перед пранням. На їхній захист стала Юлія Дворська, чия кішка опинилася у такій самій ситуації. Однак, у її випадку машинка мала режим делікатного прання, і раніше кішка ніколи не залазила в пралку.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено