Івано-Франківськ

Напередодні Старого Нового року в Україні прогнозують до -16 градусів морозу

Найхолодніші дні синоптики передають із 12 до 14 січня.

Напередодні Старого Нового року в Україні прогнозують до -16 градусів морозу

В Україну цього тижня прийде похолодання. Усі області країни засипле снігом, а температура повітря опуститься місцями до -16 градусів морозу, пише agronews.ua.

На дорогах очікується ожеледиця, місцями можливе налипання мокрого снігу від 4 до 10 сантиметрів, що може ускладнити рух транспорту на дорогах.

Згідно з прогнозом “Укргідрометтентру”, у вівторок, 11 січня, снігопад очікується лише у східних областях. У решті регіонів буде сухо і сонячно. Стовпчики термометрів покажуть на заході вдень від -1 до -4 градусів, уночі стовпчики термометрів опустяться до -5…-7 градусів.

У Києві та північних областях очікується від -2 до -4 градусів вдень, і до -5…-7 градусів вночі. На півдні країни синоптики обіцяють тепліше – від -1 до 2 градусів, при цьому і вдень, і вночі буде сухо та сонячно. Вітер північний, 7-12 м/с.

У середу, 12 січня, похолодання розпочнеться із західних областей. Там температура повітря знизиться вдень до -7…-10 градусів, вночі стовпчики термометрів опустяться до -11…-14 градусів. Опадів не очікується.

На півдні України також буде сухим. Вдень синоптики передають до -3…-5 градусів, уночі – до -5…-8 градусів. На сході пройде сніг із дощем, вдень буде від -3 до -6 градусів вдень та до -5…-9 градусів уночі. У Києві та центральних областях очікується без опадів, нічні морози досягнуть -12…-14 градусів, вдень буде від -9 до -11 градусів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

У четвер, 13 січня, снігопади пройдуть у північних, центральних та частині східних областей. Стовпчики термометрів опустяться вдень до -8…-10 у Києві та області, на півночі буде трохи тепліше – до -7…-9 градусів.

У західних та південних областях очікується суха, але морозна погода. Вдень – до -5…-8 градусів, уночі – до -10…-13 градусів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

У п’ятницю-суботу, 14-15 січня, нічні заморозки досягнуть -13…-16 градусів, при цьому вдень погода у більшості областей буде сонячною та без опадів. У середньому стовпчики термометрів покажуть -4…-7 градусів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено