Івано-Франківськ

Показники тривожні: у двох громадах Івано-Франківської області посилять карантинні обмеження

Йдеться про Долинську та Коломийську громади, де протягом останнього тижня спостерігається ріст захворюваності на Covid-19.

Показник тривожний: у двох громадах Івано-Франківської області посилять карантин

В Івано-Франківській області зростання захворюваності на коронавірус фіксується в п’яти районах, окрім Верховинського. Статистика в районах виглядає так: Івано-Франківський – 27,1%, Надвірнянський – 21,7%, Косівський – 22%, Коломийський -71%, Калуський-71%.

Йдеться про Долинську та Коломийську громади, де протягом останнього тижня спостерігається ріст захворюваності на Covid-19.

Про це сьогодні, 11 січня на нараді в голови Івано-Франківської облдержадміністрації Світлани Онищук повідомив генеральний директор Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ і головний санітарний лікар області Руслан Савчук, інформує ПІК.

Медик зауважив, що показник вище 50% фіксується в окремих громадах Прикарпаття.

“Показник тривожний у Долинській та Коломийській громадах. В Долинській за тиждень – 85 нових випадків, у Коломийській – 123”, – сказав Савчук.

Головний державний санітарний лікар області зазначив, що конкретний ріст захворюваності на ковід серед населення в селі Воскресінці Коломийської громади. 

“Сьогодні мною буде направлено, як головним державним санітарним лікарем області, подання щодо можливості розгляду ведення протиепідемічних заходів на території цих двох територіальних громад з метою локалізації поширення вірусу”, – додав Руслан Савчук.

До слова, наразі найбільша завантаженість ліжок хворими на коронавірус у Бурштинській, Калуській та Долинській лікарнях. Відсоток тут складає – 70.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено