Івано-Франківськ

Стало відомо, для чого журналісти з Франківщини поїдуть на схід, а їх колеги з Донеччини – на Прикарпаття (ВІДЕО)

Проєкт журналістського обміну здійснюється за підтримки агенції США з міжнародного розвитеку USAID.

Сьогодні, 11 січня, Франківщина та Донеччина приступили до реалізації медіа-проєкту  «Схід і захід: журналістський обмін». Він є логічним продовженням великого проєкту  «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці», повідомляє ПІК.

Співпрацю у межах нового проєкту обговорили сьогодні (онлайн) на Круглому столі за участю голови Донецької ОДА Павла Кириленка, заступника голови Івано-Франківської ОДА Богдана Футерка, представників регіональних засобів масової інформації обох регіонів, громадських рад, Західноукраїнської мережі протидії дезінформації, Національної спілки журналістів України.

“Російська пропаганда зуміла нав’язати багато міфів про несумісність наших регіонів тільки через те, що між сходом і заходом не було налагоджено постійної комунікації“, – наголосив очільник Донеччини.

Як виходити з цієї ситуації і як бачать свою роль у справі єднання регіонів самі журналісти – дивіться у відео.

 

Проєкт «Схід і захід: журналістський обмін» реалізовується в рамках проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці», який розробила ГО «Прикарпатська Інформаційна Корпорація» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку  (USAID).  Цей проєкт має важливе значення у налагодженні соціальних, культурних, економічних  зв’язків між двома регіонами України.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено