Івано-Франківськ

Рекорд: на Львівщині 406 сопілкарів заспівали колядку “Нова радість стала” (ВІДЕО)

У селі Стрічки сьогодні, 16 січня зафіксували новий рекорд України.

Рекорд: на Львівщині 406 сопілкарів заспівали колядку "Нова радість стала" (ВІДЕО)

406 сопілкарів разом виконали колядку “Нова радість стала”. Підрахунок учасників, які грали на сопілках, провели за допомогою дрона. Про це пише ПІК з посиланням на Укрінформ.

Учасники акції вишикувалися у формі восьмикутної зірки та одночасно в тональності Ре-мінор виконали на сопілках колядку, потім її заспівали і знову заграли. 

“Я сьогодні зафіксував тут 406 людей, які одночасно на сопілці виконували колядку «Нова радість стала»… Мені дуже приємно сьогодні вручати цю грамоту від Книги рекордів України пану голові Стрілківської територіальної громади”, – зазначив представник Книги рекордів України.

Наймолодша учасниця – учениця другого класу місцевої школи, а найстаршому нещодавно виповнилося 75 років. Свято продовжилося виступами вертепів. Присутні також посмакували стравами від бойківських господинь, узяли участь у конкурсах, розвагах і майстер-класах.

Нагадаємо, що 10 січня у селі Підгір’я Івано-Франківської області встановили рекорд України – майже 4,5 тис. людей разом заспівали колядку “Нова радість стала”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено