Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 17-23 січня

У Овнів є потреба збиратися в подорож за кордон, а Ракам важливо зберегти певну суму про запас.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 2 scaled

Ваш гороскоп на тиждень – це можливість більш зважено підходити до різних ситуацій та стосунків, враховуючи тези астрологів, пише ПІК.

  • ОВЕН

З’являється ностальгія, якщо ви далеко від дому, може виникнути відчуття відчуженості. Просто потрібно повернутися на батьківщину, до батьків, до сім’ї, якщо поїхали працювати в іншу країну.

Якщо ви вдома, обставини можуть підштовхнути вас до далекої поїздки. Виникає потреба подорожувати за кордон, вирішуються задавнені питання із зарубіжними партнерами. Можливо, у фінансовому відношенні виходить все не так, як планували, але загалом усе гаразд.

  • ТЕЛЕЦЬ

Обставини складаються благополучно для того, щоб заявити про себе, насамперед через свою кар’єру, реалізацію себе на робочому місці. Матеріальні відносини набувають розвитку, відбувається вихід із застою, відкриваються повноваження, які були недоступні раніше.

Нічого нового не з’являється, але ви успішно дієте у знайомих ситуаціях. Партнери йдуть вам назустріч, допомагають у багатьох справах. Ви будете задоволені результатами цього тижня, зможете значно просунути свої інтереси.

  • БЛИЗНЮКИ

Може бути відчуття, що все навколо зупинилося, або відбувається як у уповільненій зйомці. Важко досягти задоволення у фінансових та матеріальних справах, не виходить проявити свої найкращі якості та прискорити процеси. Переваги віддаються оточуючим, тому може виникнути невдоволення.

Головне – не провокувати конфлікт, інакше практично неможливо його усунути. Краще відпочиньте цього тижня, займіться побутовими справами, накопичіть сили перед новим стартом, який буде дуже скоро.

  • РАК

Сприятливий тиждень, особливо щодо розв’язання сімейних, майнових питань. Формуються відповідні умови для реалізації планів,  поточних справ.

Сімейні стосунки будуть на першому місці, може виникнути потреба приділити увагу батькам у зв’язку з їх здоров’ям або побутовими проблемами. Бажано мати певну суму у запасі, бо може виникнути потреба термінових покупок. Звертайте увагу на свої сни – ви знайдете багато відповідей на свої запитання, звернувшись до своєї підсвідомості.

  • ЛЕВ

Якщо ви далеко, то зараз можуть з’явитися варіанти реалізації своїх талантів та здібностей на батьківщині. Протягом тижня ви багато що створите, маючи якийсь фундамент. Виникають відповідні умови вибудовувати своє життя так, як вам заманеться.

Питання успадкування, і навіть продовження роду, спільного володіння майном можуть бути актуальні. Юридичні справи вирішуються благополучно, якщо раніше тягнулися дуже довго і безрезультатно.

  • ДІВА

Питання, пов’язані з дітьми, стають найголовнішими протягом тижня. Можуть виникнути складності непорозуміння, але тут важливо не продавлювати свою позицію, а знайти спільне рішення. Мудрість представників старшого покоління допоможе уникнути конфлікту.

Особливу увагу слід приділити сімейним ситуаціям, що повторюються, проаналізувати їх і знайти причинно-наслідковий зв’язок минулого з сьогоденням. Виконавши таку роботу протягом тижня, ви знайдете відповіді на всі хвилюючі питання.

  • ТЕРЕЗИ

Тиждень виявиться незабутнім, тому що вкаже на щось важливе в сім’ї. Що саме це буде, залежить від подій, що трапилися у грудні, а зараз відбувається їхня кульмінація. Настає певність, можливо, не зовсім приємні усвідомлення, але ви зрозумієте, що робити далі і як правильно зробити вибір.

Минуле нестиме основну інформацію, а інші фактори дають лише додатковий опис ситуації. Нічого нового вигадувати не варто, у вас є всі ресурси, просто застосовуйте їх у теперішньому часі.

  • СКОРПІОН

Якщо ви знаходитесь в некомфортних умовах, ваші можливості від цього не зменшується. Можливо навіть, що ви знайдете сильну домінуючу позицію і зможете організувати життя на власний розсуд. У вас можуть запитувати поради оточуючі, просити про допомогу – не відмовляйте у цьому, у майбутньому подібна ситуація може виникнути з вами.

Звертайте увагу на все, що відбувається,  у майбутньому буде потреба повернутися до цього не раз. Те, що відбувається зараз, має довгостроковий характер.

  • СТРІЛЕЦЬ

Гарний тиждень для вас. Однак будуть деякі неприємні ситуації у житті вашого оточення. Ваше завдання – не дати впасти духом, допомогти людині (близькій або не дуже) повірити у себе та у світле майбутнє. Ви є натхненником, можливо, навіть рятувальником у деяких складних обставинах, у яких виявилися ваші друзі чи знайомі.

Можливо, ви розкриєте нові таланти, і це стане причиною кардинальних життєвих змін. Сумувати не доводиться найближчим часом, не йдіть у тінь, намагайтеся проявляти ініціативу.

  • КОЗЕРІГ

Посилюється ваша здатність витримувати тиск та стрес на роботі. Партнери та колеги намагатимуться прислухатися до вас, покладатися у питаннях організації чи планування довгострокових проектів. Працездатність підвищується, обов’язків додається, фінансові питання успішно вирішуються.

Іноді зовсім не вистачає часу на рідних та близьких, що може викликати охолодження почуттів, тому намагайтеся урівноважити соціальне та сімейне, щоб не спровокувати появу особистих проблем у сімейній та романтичній сферах.

  • ВОДОЛІЙ

У вас – час поїздок, подорожей, зустрічей із старими друзями, давніми знайомими. Час переоцінки існуючого стану речей та особистих взаємин. Може з’явитися бажання змінити роботу чи місце проживання, але не поспішайте приймати такі рішення.

Можливо вам стало нудно, бо все дуже передбачуване. Спробуйте змінити методи роботи, оновити існуючі особисті взаємини, внести щось нове у своє життя, не змінюючи на зовнішньому рівні. Ще є час для кардинальних життєвих змін.

  • РИБИ

Сприятливо складаються обставини для соціальної реалізації, поновлення давніх партнерських відносин або повернення на колишнє місце роботи. Час задоволення, отримання визнання, покращення любовних відносин.

Якщо актуальне житлове питання, то варто зайнятися цим саме зараз. Багато чого вдається вирішити або знайти вдалий варіант. Ви відчуєте, що багато життєвих складнощів уже в минулому, що настав час стати щасливою людиною в усіх відношеннях.

zima sneg para vlyublennye scaled

  • Зима не в стані остудити теплі стосунки.

Читайте також: 

“Чи приходили до вас колядники?” – розповідають в Івано-Франківську (ВІДЕО)

В Івано-Франківську колядують для мужніх вісників миру – військовослужбовців (ВІДЕО)

На Тернопільщині після дзвінка невідомого з рахунку чоловіка зникли 30 тис грн

Урок Казахстану: затримали посадовців, винних у зростанні тарифів на газ для населення

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено