Івано-Франківськ

Петро Порошенко заснув на засіданні у Печерському суді Києва

Лідера партії "Європейська солідарність" звинувачують у державній зраді.

Петро Порошенко заснув під час засідання у Печерському суді Києва

Петро Порошенко сьогодні, 17 грудня прибув до Києва з Варшави. Експрезидент поскаржився, що в аеропорту йому довго не віддавали паспорт. Проте після 15 хвилин перевірок Порошенка таки пропустили. Об 11 годині він поїхав на засідання суду.

О 14:00 у Печерському райсуді Києва після перерви продовжилося засідання у справі Порошенка. Схоже, що переліт і насичений день стомили п’ятого президента і він задрімав просто на засіданні суду, пише ПІК з посиланням на ТСН.

Під час виступу свого адвоката Порошенко закрив очі, підперши голову кулаком. Ще через декілька секунд експрезидент різко опустив голову, на мить задрімавши. Журналісти вловили цей момент на відео.

До слова, печерський районний суд Києва близько 16:40 відновив засідання у справі про обрання запобіжного заходу п’ятому президенту України, лідерові «Європейської солідарності» Петрові Порошенку. Прокуратура просить на два місяці взяти під варту Порошенка з можливістю застави у мільярд гривень у справі про постачання вугілля з тимчасово окупованих територій. 

Також п’ятого президента просять зобов’язати не відлучатись із Києва та області, здати паспорти для виїзду за кордон, повідомляти слідчого про зміну місця проживання та носити електронний браслет (у разі сплати застави).

Окрім того, Порошенку хотіли призначити безкоштовного державного адвоката. Сам народний депутат називає обвинувачення, які йому висувають – абсурдом. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено