Івано-Франківськ

Довічно засудили жителя Косівщини, який вбив дитину

Зловмисник судимий не вперше.

272139934 292222026275555 8024698742044809688 n

18 січня 2022 року суд присяжних Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області у закритому судовому засіданні розглянув кримінальне провадження стосовно жителя Косівського району, який вбив малолітню дитину.

Про це повідомляє Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Подія мала місце у червні 2015 року в одному із сіл Косівського району. Обвинувачений, перебуваючи на ринку побачив малолітню потерпілу 2006 року народження, після чого схопив її ззаду за шию та затягнув в глиб чагарника, з наміром вступити з нею в статеві зносини. Почувши відмову потерпілої та долаючи її опір, повалив дитину на землю та здавив руками шию, до припинення нею будь-якого опору, у результаті чого остання перестала дихати”, – йдеться у повідомленні.

Продовжуючи свої злочинні дії, обвинувачений за допомогою уламка шиферу та розбитої горловини пляшки наносив цілий ряд ударів.

“Після вчинення вбивства з метою приховання слідів злочину, обвинувачений прикрив труп потерпілої гілками та травою і покинув місце події”, – повідомляють у суді.

Обставини, що пом’якшують покарання судом не встановлені.

Обставиною, яка обтяжує покарання є рецидив злочинів. Зловмисник раніше притягався до кримінальної відповідальності та засуджувався за корисливі тяжкі злочини, по відношенню до майна жінок із застосуванням насильства.

“Призначити зловмиснику покарання довічне позбавлення волі. Вирок законної сили не набрав”, – повідомляють у суді.

 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено