Івано-Франківськ

Стало відомо, чому не вийшов на роботу суддя, який обрав запобіжний захід Порошенку

П'ятий президент України заявив, що подаватиме апеляцію на рішення суду.

censornet news 528 1

Слідчий суддя Печерського райсуду Києва Олексій Соколов, який обирав запобіжний захід п’ятому президенту Петру Порошенку у справі про державну зраду, 20 січня перебуває у відпустку, повідомляє Українська правда з посиланням на прессекретаря суду Віталія Чергавого, пише ПІК.

“Сьогодні суддя перебуває у відпустці. Просто зараз у відпустці. Що буде завтра, я коментувати не можу, завтра буде завтра”, – сказав Чергавий у коментарі “Українській правді”.

Чергавий відмовився коментувати, на скільки днів суддя пішов у відпустку і з якої причини. Він зазначив, що таку інформацію можуть надати тільки у відповідь на письмовий запит.

Як писала ПІК вчора, 19 січня, Печерський суд столиці України обрав запобіжний захід п’ятому президенту Петру Порошенку у вигляді особистого зобов’язання за підозрою у держзраді та сприянні терористичним організаціям.

За рішенням суду Порошенко повинен здати паспорти для виїзду за кордон, не відлучатися з Києва чи Київської області без дозволу слідчого, прокурора або суду, з’являтися на виклик слідчого, прокурора або суду. Термін дії обов’язків до 19 березня 2022 року.

П’ятий Президент України заявив, що подаватиме апеляцію на рішення суду.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено