Івано-Франківськ

На Тернопільщині судитимуть інспектора ДСНС: взяв 2400 доларів хабара

Інспектор обіцяв за цю мотивацію влаштувати місцевого жителя на роботу.

0fa540f0d26c1012c7b1779217d0736d

На Тернопільщині отримав 2400 доларів США неправомірної вигоди за допомогу у працевлаштуванні  головний інспектор відділу ДСНС, повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури, пише ПІК.

“За версією слідства, посадовець пообіцяв місцевому жителю за вказану суму працевлаштування в одному з підрозділів  УДСНС в Тернопільській області. Претендент на роботу звернувся до правоохоронців із заявою про злочин і працівника ДСНС затримали під час одержання ним неправомірної вигоди”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо головного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям районного управління ГУ ДСНС України в Тернопільській області, який отримав 2 400 доларів США за вплив на прийняття рішення щодо працевлаштування у підрозділі ДСНС (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

Розслідування здійснювалось слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу працівників УСР в Тернопільській області ДСР НП України.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено