Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 24-30 січня

Левам астрологи радять звести до мінімуму можливість протистояння з начальством, а Водоліїв попереджають про "гойдалки” в любовних взаєминах.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 2 scaled 2

Ваш гороскоп на тиждень – це можливість більш зважено підходити до різних ситуацій та стосунків, враховуючи прогнози астрологів, пише ПІК.

  • ОВЕН

Буде багато роботи, яка обов’язково призведе до добрих матеріальних результатів вже найближчим часом. Дійте рішуче, але виявляйте терпіння та дисципліну – це допоможе отримати додаткові можливості, заручившись підтримкою керівництва та впливових людей.

Можливе кар’єрне зростання, вигідний контракт, сприятливе завершення довготривалих проєктів. Можливі пропозиції щодо співпраці, повернення на минулу роботу.

  • ТЕЛЕЦЬ

Обставини складаються найкраще для того, щоб вигідно застосувати свою енергію та ресурси.Час підходить для серйозних розмов із діловими партнерами, особливо з тими, з ким був позитивний результат співпраці у минулому.

Цього тижня можна знову обговорити можливість створення спільного проєкту. Практичність, конкретність, консерватизм, бажання досягти успіху – наблизять вас впритул до заповітних цілей.

  • БЛИЗНЯТА

Тиждень істотних і впливових змін. Намагайтеся розпланувати свої дії, щоб не втратити жодної сприятливої можливості, оскільки тепер закладається основа майбутніх успіхів. Відмовтеся від короткострокових робіт, не розпорошуйтеся на дрібні справи.

Це період внутрішніх, фундаментальних процесів, на основі яких у лютому буде створенощось  значуще і дуже важливе.

  • РАК

Від вас потрібні швидка реакція, активність, прояв ініціативи, проте намагайтеся знайти баланс, щоб не було надмірної витрати вашої енергії, а також матеріальних ресурсів.

Можливі провокації з боку партнерів або конкурентів, намагайтеся уникнути конфліктів, знайдуть щось середнє, що задовольняє всіх учасників взаємин. Може бути постійне почуття втоми, тому дотримуйтесь здорового способу життя.

  • ЛЕВ

Складний тиждень, присутнє почуття невпевненості, відбувається усвідомлення того, що все хороше колись закінчується. Не час для конкурентної боротьби, просування своїх інтересів, оскільки зараз немає чіткого бачення перспектив і легко припуститися помилки.

Зведіть до мінімуму можливість протистояння з начальством та владою, офіційними організаціями. Громадська діяльність не принесе задоволення, і пошук підтримки з боку впливових осіб навряд чи дасть бажані результати.

  • ДІВА

Стане легше у всіх життєвих сферах — справи почнуть рухатися швидше. Але зараз не час для отримання швидких результатів.

Реорганізація виробництва мине успішно, якщо основну роботу зробити протягом цього тижня. Також будуть акцентовані теми особистого життя, тому і в цій сфері можна багато чого виправити, повернути дорогі вам стосунки.

  • ТЕРЕЗИ

Можуть прояснятися таємниці, секрети, або хибна та спотворена інформація. Можливе відчуття напруженості,  багато питань і справ, пов’язаних із роботою, кар’єрою, статусом.

До вихідних ситуація зміниться, з’явиться впевненість у кращому майбутньому, перспективи стануть очевидними. У особистому житті все налагоджується, настає гармонія стосунків.

  • СКОРПІОН

Стане легше долати перешкоди. Ви користуєтесь популярністю у протилежної статі, знаходите способи гармонійно поєднувати в собі чоловічий і жіночий принципи.

Є велика кількість енергії, тому ефективна будь-яка фізична робота, спорт, конкурентна боротьба, активний відпочинок. Більшість питань вирішуються потрібним чином, настрій гарний і якість життя загалом значно поліпшуються.

  • СТРІЛЕЦЬ

Спокійний тиждень, без особливих подій на соціальному рівні. Відпадає необхідність виконувати одночасно безліч завдань, тепер ви можете розслабитися та виконувати все послідовно. Посилюється оптимізм, відчуття власної значущості.

З’являється додатковий ресурс та відповідні умови для створення бази будь-якого довгострокового проекту. Період внутрішньої роботи, визначення нових цілей, натхнення та любовних пригод. Найкращий час, щоб зайнятися сім’єю та особистим життям.

  • КОЗЕРІГ

Сил та енергії значно більше, ніж у попередній період. Але вивільнятися ця енергія може не найкращим способом – через сварки та з’ясування стосунків із партнерами. Можливі гострі протиріччя та конфлікти з колегами та співробітниками.

Найкраще, що ви можете зробити – звести до мінімуму спілкування та максимально поринути у самостійну роботу. Результат від цих дій перевершить усі очікування. Якщо були проблеми зі здоров’ям, то всі неприємні симптоми відійдуть.

  • ВОДОЛІЙ

“Гойдалка” в любовних взаєминах, сумніви, ревнощі, зустрічні претензії. Проте, коли розпал пристрастей стихне, повернуться романтичні обійми. Відбувається величезна внутрішня робота над собою.

У професійній сфері без особливих змін. Можуть з’явитися люди з минулого, давні ділові партнери, і ви зможете ідейно надихнути всіх учасників на спільну роботу. Відкриваються нові перспективи у співпраці, але поки що вони не дуже зрозумілі.

  • РИБИ

Прагнення до творчої реалізації допоможе вам вирішити багато проблем та завдань. Сприятливий період для бізнесу, внесення змін до чинних проєктів, робочих взаємин. Спорт, фізична праця, будь-яка діяльність, що вимагає застосування сили, рішучості, підприємливості, принесе вам задоволення.

Період сприятливий для любовних побачень та відновлення взаємин. Ваша активність зростає, і це приваблює до вас партнерів протилежної статі.

25 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено