Івано-Франківськ

Понад 700 франківських класів перейшли на дистанційне навчання

Зараз лікарні з "ковідними" хворими в Івано-Франківську заповнені на більш, як 50% відсотків.

2d6a027 karantyn

Серед шкіл Івано-Франківської ТГ 719 класів перейшли на дистанційну форму навчання. Про це повідомила на оперативній нараді міського голови директорка заступниця директора департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Наталія Микула, пише ПІК.

“Вчора серед учнів 1-4 класів було відсутніх 40,3% учнів, це майже 6 тисяч дітей. Також за вчорашній день керівники 13 закладів освіти прийняли рішення перевести 1-4 класи на дистанційну форму навчання. Натомість дитячі садочки працюють без змін. Однак наразі напружена ситуація у садочку №18. Та він продовжує роботу, а ситуацію відстежують. Загалом із загальної кількості 350 груп в садочках, 51 група перебуває на самоізоляції”, – зазначила Наталія Микула.

Міський голова висловив свої побоювання щодо піку захворюваності цього тижня.

“Дивлюсь по своїх заступниках, як вони хворіють, то вже бачу помалу виходять на роботу. Та нам треба розуміти, що ми маємо навчитися з цим жити, має вироблятися імунітет. Зараз чую від багатьох, що всі, хто був вакцинований, у них перебіг захворювання легший. Також нагадую, для того, щоб убезпечити себе мешканці можуть отримати бустерну дозу вакцин”, – наголосив мер міста.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено