Івано-Франківськ

Трагедія у Дніпрі: у мережі з’явилося відео розстрілу нацгвардійцем товаришів по службі

На території "Південмашу" нацгвардієць з автомату Калашникова розстріляв п'ятьох військовослужбовців та втік.

7f35a705b812c86af5e8e4b9f04febbd

Трагедія сталася сьогодні, 27 січня, близько 3:40 на території Південного машинобудівного заводу, повідомляє ПІК.

До поліції надійшло повідомлення про те, що військовослужбовець Національної гвардії стріляв із автоматичної зброї. На той момент у кімнаті були приблизно 22 солдати. Двоє з них змогли вибігти на вулицю та викликати поліцію і “швидку”. У результаті п’ятеро військовослужбовців загинули на місці.

original 3

Ще п’ятеро нацгвардійців – поранені. Троє з них – перебувають у тяжкому стані, життю ще двох поранених нічого не загрожує.

Військова Нацгвардії 22 років зазнала поранень у коліно, плече та найважче – у живіт. Дівчина втратила понад три літри крові. Хірурги лікарні Мечникова борються за її життя. Ще один військовий був поранений у черевну порожнину. Він перебуває у тяжкому стані. Третій нацгвардієць отримав постріли в плече, стегно та груди. Його у важкому стані доставили до міської лікарні №16″, – повідомив ексзаступник очільника МВС Антон Геращенко.

Підозрюваного затримали за кілька годин під Дніпром. Автомат і набої були в нього.

61f2586ceb77e image name 640x360 1

Президент Володимир Зеленський відреагував на трагедію в Дніпрі. Він очікує від правоохоронців повного інформування громадськості про всі обставини злочину.

Зранку маємо жахливі новини з Дніпра. П’ятеро загиблих, за життя поранених борються лікарі. Убивцю вже затримали. Мотиви вбивці та як таке стало можливим, необхідно проаналізувати максимально детально. Обов’язкові кадрові висновки мають зробити найближчим часом”, – написав Зеленський.

cb354d597b2a961305d37d132ab18438

Тим часом у Мережі з’явилося відеорозстрілу нацгвардійцем товаришів по службі. Запис оприлюднив Telegram-канал “Политика страны”.

Судячи із відео, інцидент стався приблизно о 04.30. Артемій Рябчук зробив кілька пострілів у збройовій кімнаті, а потім “добив” поранених, які вже лежали на підлозі. Далі зловмисник поповнив запаси патронів. Загалом у нього із собою було їх 200 шт.

УВАГА! Відео не рекомендовано до перегляду особам віком до 21 року: 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено