Івано-Франківськ

Для молоді Франківська створили карту соціальних підприємств

Загалом у карті представлено 30 прикладів соціальних підприємств.

272061371 686035085723239 1622881464589608153 n

У Івано-Франківську Молодіжна організація «Стан» презентувала карту соціальних підприємств, яку спеціально створили для школярів та молоді Івано-Франківської ОТГ. У карті представлена інформація, яка допоможе отримати актуальні знання та вміння для відкриття власного соціального бізнесу, знайти партнерів або бути залученими до розв’язання соціальних проблем громади.

Зібрана інформація подана таким чином, щоб продемонструвати дієві приклади соціального впливу у найрізноманітніших напрямках – від майстерні з переробки текстилю до освітніх просторів. Загалом у карті представлено 30 прикладів соціальних підприємств. Серед них і ті, що працюють у місті багато років, і ті, що створились нещодавно.

Також карта соціальних підприємств буде корисною вчителям та викладачам, які готові стати інноваторами та запроваджувати соціальне шкільне підприємництво як предмет за вибором та батькам, які зацікавлені у розвитку підприємницьких навичок дітей.

Довідково: Карта була створена в межах ініціативи “Ухоробрене юнацтво. Підприємницькі навички та соціальне шкільне підприємництво”, яка реалізується Молодіжною організацією “СТАН” в рамках проєкту “Підтримка діяльності УНП ФГС СхП у 2021-2023 рр.”, який реалізує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Для створення карти також була залучена міжнародна експертка з Киргизстану Світлана Зеленська, це стало можливим завдяки підтримці Prague Civil Society Center в рамках програми InterActionsUA.

Переглянути та завантажити карту можна цим посиланням

https://stan.org.ua/wp-content/uploads/2022/01/Karta-sotsiallnyh-pidpryyemstv-4.pdf

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено