Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 31 січня-6 лютого

Ракам астрологи прогнозують період змін у фінансовій сфері, а Стрільцям радять подумати про новий автомобіль або офісну техніку.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3 scaled

Ваш гороскоп на тиждень 31 січня – 6 лютого дає відверті прогнози, які потрібно враховувати в роботі та просуванні особистих справ, пише ПІК.

  • ОВЕН

Не допускайте надто енергійної та імпульсивної поведінки. Вона може сприяти конфліктам із партнерами. Контролюйте свої дії, і тоді ви багато зробите протягом тижня, вирішите завдання, які довго вас обтяжували, перешкоджали досягненню мети.

У особистих взаєминах все розвивається стрімко. Але важливо пам’ятати про те, що один неправильний крок або слово може відкинути вас у вихідну точку. Надлишок енергії можна з користю вивільняти у спортзалі, займаючись фізичними вправами, активним відпочинком.

  • ТЕЛЕЦЬ

У професійній сфері можете досягти приголомшливих результатів, просунутися кар’єрними сходами, отримати визнання. Дивним чином вдається поєднувати роботу за сумісництвом та отримувати бажані результати.

Вдалими будуть дні для ділових переговорів, підписання угод або творчості у всіх сферах ваших інтересів. Обставини складаються найкращим чином для того, щоб вирішити багато виробничих та ділових проблем.

  • БЛИЗНЯТА

Період творчої активності, ефективної інтелектуальної діяльності, застосування знань практично. Скористайтеся цим періодом для укладання угод, договорів, підписання важливих паперів та роботи з документами.

Активізуються суспільні зв’язки, зав’язуються нові корисні знайомства. Хороший період для участі у брифінгах, конференціях, серйозних розмовах.

  • РАК

Ви зможете домовитись із начальством, вирішити матеріальні проблеми, отримати додаткові ресурси для просування своїх інтересів. Починається період трансформації вашої фінансової сфери, порушується тема ваших пріоритетів та власної значущості.

Ви звільняєтесь від похмурих думок, минуле більше не заважає вам планувати та будувати своє життя так, як вам подобається. Те, що раніше ховалося від вас або було недоступне, тепер стає очевидним і зрозумілим, допомагає зробити потрібні висновки та кроки.

  • ЛЕВ

Тиждень передбачає активне соціальне життя, зміцнення дружніх зв’язків, нові знайомства, зустрічі з однодумцями. Все це робить ваше життя яскравим, цікавим, що задовольняє вас у всіх напрямах. Вдало складуться відрядження, відвідування офіційних інстанцій, фінансових установ.

Ви відчуваєте легкість у проявах своїх почуттів та інтересів, можете успішно впливати на вашого партнера, чоловіка та членів сім’ї. З’являються нові можливості для запуску проєкту чи розширення своєї справи.

  • ДІВА

Можлива зміна роботи чи зміни у соціальному статусі, порушуються питання відповідальності, розширення впливу. У більшості випадків ви будете задоволені, зможете отримати максимум вигоди та користі з обставин, що склалися.

Ви маєте впевнений вигляд, заражаєте творчим та діловим азартом, є хорошим прикладом для молодших службовців. Сприятливий період для реорганізацій на службі з підвищення продуктивності праці.

  • ТЕРЕЗИ

Період стабілізації, стратегічного планування, створення бази майбутніх довгострокових проєктів. Це час здійснення бажань та світлих подій, покращення ситуацій у всіх життєвих сферах. Вдало завершуються переговори, угоди купівлі-продажу, відносини із закордонними партнерами виходять на новий, якісніший рівень.

З’являється нова мета, реалізацію якої видно в найближчому майбутньому. Розширюється горизонт ваших можливостей, ви знайдете нові знайомства та творчі ідеї.

  • СКОРПІОН

Відбуваються зміни у кар’єрі, починається період глобальної перебудови вашого світосприйняття та реальності загалом. За необхідності можна використовувати цей час для покращення стосунків із братами та сестрами, із родичами, сусідами.

Також і для підписання контракту, знаходження компромісних рішень з діловим партнером або чоловіком чи дружиною. Ви можете успішно взяти на себе роль лідера в сім’ї або досягти гармонії в парі.

  • СТРІЛЕЦЬ

Тиждень може принести вам довгоочікувану подорож, мандрівку, пропозицію взяти участь у конференції, цікавому заході. Можливо, ви давно замислювалися про те, щоб піти вчитися до автошколи, змінити автомобіль або оновити офісну техніку — зараз найкращий час цим зайнятися.

Успішно складаються стосунки з дітьми, з батьками, цей період можна використовувати для вирішення сімейних питань, майнових справ. Люди прагнуть контактувати з вами, створювати щось спільне та корисне для всіх.

  • КОЗОРІГ

Настав час для нових можливостей та нового життєвого циклу. Відкриваються додаткові фінансові можливості, всі неприємні ситуації, пов’язані з фінансовою сферою, успішно завершуються.

Гарний час для початку нової кар’єри, зміни сфери діяльності, внесення змін до трудових взаємин. Слушний період для вдосконалення професійних навичок, початку проходження курсу підвищення кваліфікації. Ви швидко оцінюєте ситуацію та ухвалюєте правильні рішення.

  • ВОДОЛІЙ

Позитивно впливатимуть на сімейні стосунки спільні вечори та пікніки, а на любовні стосунки – романтичні поїздки та прогулянки. Спільна інтелектуальна діяльність приносить задоволення.

Це гарний час для реалізації у сфері онлайн, просування інтернет-проєктів, запуску сайтів. Настав час для втілення в реальність всіх ваших заповітних планів та мрій. Змінюється коло вашого спілкування, з’являються нові друзі, однодумці, корисні соціальні зв’язки. Поліпшується ситуація у фінансовій сфері.

  • РИБИ

Для вас відкриваються нові можливості просування у професійній сфері. Також це період досягнення результатів за попередній період. Натрапивши на перешкоду, ви можете спочатку запанікувати, проте, щоб не відбувалося, не переживайте — Всесвіт на вашому боці.

Уникайте двозначних ситуацій, спочатку думайте, потім дійте, стримуйте свої емоції – і ви побачите, як обставини змінюються найкращим чином, як вам потрібно.

IMG 7210 scaled

Читайте також: 

У Львові закривають історичну аптеку: назвали причини (ФОТО)

Військова частина ігнорувала звернення учасника бойових дій: що ухвалив суд на Прикарпатті

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено