Івано-Франківськ

На Львівщині спільники двічі пограбували пенсіонерку: відбувся суд

Задля легкої наживи злочинці погрожували жінці ножем.

o 1eb6fr7ne1k3m1bva39llbhvbi1k

На Львівщині закінчили судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо 2 чоловіків, яких обвинувачували у розбійних нападах, вчинених за попередньою змовою групою осіб, поєднані із проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України), повідомляє прокуратура області, пише ПІК.

“Прокурор у суді довів, що на початку грудня 2020 року двоє чоловіків 18 та 33 років за попередньою змовою незаконно проникли до житлового будинку пенсіонерки в одному з сіл на Львівщині. Задля легкої наживи, останні погрожуючи ножем, вимагали передати грошові кошти. Отримавши відмову від потерпілої, один із засуджених викрутив руки жінці, інший – почав обшукувати будинок. Відкрито заволодівши грошима, чоловіки залишили місце події та розпорядилися коштами на власний розсуд”, – йдеться у повідомленні.

В подальшому, через 2 дні, розбійники повернулися до цього ж будинку, та повторно вчинили розбійний напад відносно потерпілої.

Загальна сума заподіяної шкоди становить 7 000 грн.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Стрийської окружної прокуратури, визнав обвинувачених винними та призначив одному покарання  у виді 8 років 6 місяців позбавлення волі, другому покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

На Львівщині пасажирський потяг смертельно травмував чоловіка

Прем’єр Англії звернувся до російських матерів: у випадку війни українці вчинять кровавий опір

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено