Івано-Франківськ

ОДА таємно розподілила кошти на ремонт доріг Прикарпаття: очільники громад хочуть пояснень

Нагадаємо, ОДА одноосібно розподілила більше 400 мільйонів гривень на ремонт місцевих доріг.

Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття ініціює зустріч з керівництвом облдержадміністрації для обговорення питань розподілу коштів на ремонт доріг.

Нагадаємо, нещодавно голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук підписала розпорядження від 27 січня 2022 року №22, згідно котрого затверджено перелік об’єктів будівництва реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам.

У відповідності до документа цьогоріч на ремонт автомобільних шляхів передбачено понад 400 млн гривень.

Однак більшість ТГ Івано-Франківщини до цього переліку не включено. Голови громад області стурбовані незрозумілими підходами при розподілі фінансового ресурсу та занепокоєні, що при прийнятті нормативно-правового акту не проводилось консультацій та обговорень.

«Голови громад хочуть почути про підходи і критерії, згідно з якими формується перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам», – йдеться в офіційному листі Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, який надіслали обласній державній адміністрації.

Додамо, нещодавно своє обурення щодо таємного розподілу коштів на ремонт доріг Прикарпаття, висловив й голова комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів і податків Назарій Іванів. Він зазначив, що голова облдержадміністрації не виконала обіцянку та проігнорувала рішення обласної ради.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено