Івано-Франківськ

У владі Прикарпаття загострюється суперечка за гроші

Назарій Іванів стверджує, що ОДА одноосібно розподілила більше 400 мільйонів гривень на ремонт місцевих доріг.

На Прикарпатті голова комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів і податків Назарій Іванів поширив допис про те, що голова Івано-Франківської облдержадміністрації Світлана Онищук підписала розподіл коштів на ремонт місцевих доріг, після чого він отримав десятки дзвінків від незадоволених голів територіальних громад і депутатів, пише ПІК.

“Всупереч обіцянкам Світлана Онищук … проігнорувала рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2022 рік», зокрема пункт 23-й, який передбачає обов’язкове погодження переліку з постійними комісіями обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій і з питань промисловості, підприємництва, будівництва та дорожнього господарства”, – заявив Назарій Іванів.

Важко сказати, чи були б люди задоволені розподілом коштів на дороги, якби їх розподіляли так, як каже Іванів.

На думку деяких аналітиків критичні зауваження Назарія Іваніва на адресу голови ОДА Світлани Онищук скоріш можуть свідчити про його бажання зайняти її посаду.

Нагадаємо, нещодавно Іванів інформував про те, що область займає останнє місце щодо виконання планових показників по доходах загального фонду. Та рекомендував виконавчій гілці влади навчитися не лише витрачати, а й заробляти.

На що у коментарях зазначили: То працюйте!!!!ви ж при владі!!!!”. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено