Івано-Франківськ

Це мої перші Олімпійські ігри, тож я дуже хвилювався, – Євген Марусяк

На ХХІV зимових Олімпійських іграх відбулися фінальні змагання особистого турніру серед чоловіків у стрибках з трампліна HS 106.

e7c9ea87c1c96f1f3140391a968c52b4 main

У першому раунді українцеві Євгену Марусяку вдалося показати найкращий особистий результат за підсумками спроб обох днів – він стрибнув на 91,5 м.

Проте набрані 97.4 бали не дозволили йому пройти до  топ-30 атлетів, які й боротимуться за нагороди у цьому виді, пише ПІК

Проте українець, для якого такі масштабні змагання є дебютними в кар’єрі,  задоволений виступом і головні сподівання покладає на великий трамплін.

«Я задоволений результатом в цілому, та думаю на великому трампліні зумію краще себе показати. Це мої перші Олімпійські ігри, тож я дуже хвилювався. Дякую  батькам, тренерам, команді та всім українцям за підтримку. Я бачив, вітання у соцмережах з успішним подоланням кваліфікації, та не мав часу відповісти – всі сили віддаю на тренуваннях. Сподіваюсь ми будемо й надалі розвиватися в стрибках», – прокоментував свій результат Євген Марусяк пресслужбі НОК України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено