Івано-Франківськ

На Івано-Франківщині затримали організаторів «реабілітаційних центрів» (ФОТО)

Викрадали та незаконно утримували людей.

unnamed 4 scaled

На Івано-Франківщині затримали організаторів «реабілітаційних центрів». Злочинці викрадали та примусово утримували алко- та наркозалежних людей.

Про це ПІК інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

“Організатор та троє спільників з метою незаконного збагачення створили та забезпечував функціонування закладів закритого типу під виглядом надання реабілітації хворим від наркотичної та алкогольної залежностей. Вони викрадали хворих та примусово утримували в умовах ізоляції протягом тривалого часу, а їх родичам повідомляли неправдиву інформацію про лікування та умови утримання у «реабілітаційних центрах»”, – йдеться у повідомленні.

unnamed 5 scaled

За «лікування» хворого вони отримували від семи до десяти тисяч гривень на місяць. При цьому до людей застосовували погрози та психологічне насильство.

“В ході розслідування провели 4 обшуки приміщень, з яких звільнили 50 людей, вилучили грошові кошти, отримані злочинним шляхом, документацію, лікарські засоби та 2 автомобілі. Чотирьох зловмисників затримали, вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів”, – йдеться у повідомленні.

unnamed 6 scaled

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено