Івано-Франківськ

Стало відомо, на яких вулицях у Франківську облаштують перші комунальні парковки

У місті хочуть вирішити проблему з паркувальними зонами.

park

Як повідомляла ПІК, мер Франківська заявив, що парковки у місті будуть комунальними.

Наразі Департамент інфраструктури, житлової та комунальної політики та поліція працюють над змінами схем руху на таких вулицях як: Південний бульвар, Гурика, Північний бульвар, Чорновола, Бандери, Довженка, Юності, Незалежності тощо. Саме на них і планують облаштувати перші комунальні місця для паркування.

Про це повідомляють на сайті міського голови, пише ПІК.

Також додають, що згодом будуть розширювати практику, забравши в обслуговування підприємства автостоянки біля багатоквартирних будинків.

А в майбутньому КП буде замовником облаштування багаторівневих паркінгів, зв’язаних у єдину систему.

«З приватними операторами уже рік ведемо діалог, що потрібно щось змінювати. Відповідно, є радикальне рішення – створити комунальне підприємство. Будемо вибудовувати роботу за європейськими стандартами: з сучасними паркоматами, мобільним додатком, абонементами, буде порядок на самих парковках (в частині дорожніх знаків, облаштування паркувальних місць та їх утримання)», – розповідає заступник міського голови Михайло Смушак.

Також Смушак додав, що вже почали роботу над вдосконаленням роботи інспекції з паркування. КП з паркування та інспекція з паркування будуть працювати дуже тісно.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube ta  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено