Івано-Франківськ

Стало відомо, хто переміг у фіналі національного відбору “Євробачення” (ВІДЕО)

У суботу, 12 лютого, відбувся фінал Національного відбору учасника від України на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2022".

snymok ekrana 2022 02 10 v 17.08.28

Переможця нацвідбору обирали за результатами голосування глядачів і журі у співвідношенні 50% на 50%, пише ПІК

За право виступити у Турині боролися такі артисти та колективи: Barleben, CLOUDLESS, Michael Soul, ROXOLANA, Our Atlantic, Alina Pash, Kalush Orchestra, WELLBOY. Подію вели двоє зіркових ведучих – Маша Єфросиніна на головній сцені та Тимур Мірошниченко за лаштунками шоу. Оцінювати конкурсантів у Національному відборі будуть Тіна Кароль, Ярослав Лодигін та Джамала.

Зокрема, Kalush Orchestra виконав у фіналі пісню “Stefania”. Трек отримав таку назву на честь мами соліста – Олега Псюка. До слова, колектив довів просто до сліз і “промушарив” фанів виступом.

“Коли мене принесли додому в хламі у 12 років. Тоді мене ледь відкачали, я ледь вижив. Мама тоді за мене нормально запереживала… І це не єдина така ситуація. Мамині сльози чого вартують… Сльози, які були 10 років тому, конвертуються в 10 разів в геометричній прогресії, у мої переживання сьогодні, коли я про це згадую. Цю пісню вона максимально не чекала. Тут я говорю багато речей на широкий загал, які ніколи не говорив їй особисто. Що люблю її та ціную“, – поділився cоліст колективу Псюк.

Першою прокоментувала виступ Джамала. Вона зазначила, що хіп-хоп зараз дуже популярний у світі, тому їй цікаво, як в Європі відреагують на український реп. На думку судді, це може бути цікавий експеримент.

А от Тіна Кароль зазначила, що виступ був крутим.

d7c3735f0bcbb0ce8ed7cec299b81d4c

Останньою вийшла на сцену співачка Alina Pash. Артистка представила пісню “Тіні забутих предків”. Знаменитість зізналася, що її команда спершу була не в захваті від вибору треку.

Звісно, легше заспівати про дівчину, яка проситься на танці. Це яскраво і круто, але це вже було! Таку мене вже бачили і знали. А я далі йду, я відчуваю, коли пісня із рангом надособливих. Ми вже, як мінімум говоримо про предків, а предки у нас різні і історія у нас не по маслу“, – прокоментувала Аліна.

Оцінки членів журі: 

1 бал – Cloudless, 2 бали – Michael Soul, 3 бали – ROXOLANA, 4 бали – Barleben, 5 балів – Our Atlantic, 6 балів – Kalush Orchestra, 7 балів – WELLBOY, 8 балів – Alina Pash.

31bbb9db5d5dee3bc507f95438551583

Підсумки глядацького голосування:

1 бал – Michael Soul, 2 бали – Our Atlantic, 3 бали – Barleben, 4 бали – Cloudless, 5 балів – ROXOLANA, 6 балів – WELLBOY, 7 балів – Alina Pash, 8 балів – Kalush Orchestra.

За результатами голосів членів журі та глядачів, переможцем фіналу нацвідбору стала Alina Pash.


Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено