Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр 31 січня – 6 лютого: Jerry Hei, Пивоваров & Kalush, Alina Pash та інші

Тиждень традиційно був продуктивним для українських виконавців та гуртів. ПІК зібрала найрейтинговіші прем'єри.

MyCollages 2022 02 06T130915.095 scaled

Jerry Heil – “#ПОШТА”

Що цікавого? Співачка Jerry Heil представила пісню “#ПОШТА” та кліп на неї. Нова робота співачки присвячена сучасним проблемам закоханих. У кліпі глядачеві показали драматичні моменти із життя молодої пари. За словами артистки, вона надихалася книгою психолога Гері Чепмена “5 мов кохання”.

  • Переглядів за тиждень – 197 946

Артем Пивоваров х Kalush – “Майбутність”

Що цікавого? 4 лютого український артист Артем Пивоваров та фіналіст Національного відбору на Євробачення 2022 від України Kalush презентували спільну роботу «Майбутність» (Григорій Чупринка) у рамках авторського проекту Артема «Твої Вірші, Мої Ноти».  Також цього дня вийшла й візуалізація на цю пісню.

Чому Калуш? Він – голос вулиць. У цій роботі ми показуємо свого роду “хіральність” персонажів, які можуть бути поєднані один з одним у існуючому просторі. Моє завдання як автора та продюсера проекту – знаходити та об’єднувати. Цим я, власне, і займаюсь“, – прокоментував Артем Пивоваров. 

  • Переглядів за тиждень – 117 439 

KRISTONKO – “Не тримай”

Що цікавого? Співачка та блогер KRISTONKO представила пісню “Не тримай” про нерозділене кохання та внутрішню силу кожної дівчини.

Пісня про нерозділене кохання, або про кохання, яке хоче достукатись, сказати про себе, сповістити про себе. Хай в кожного в серці залишиться ця мелодія“, – розповіла співчатка. 

  • Переглядів за тиждень – 100 980

Alina Pash – “Тіні Забутих Предків / Shadows of Forgotten Ancestors”

Що цікавого? Українська співачка Alina Pash представила пісню “Shadows of Forgotten Ancestors”, з якою вона візьме участь у Нацвідборі на Євробачення 2022. 

За тиждень до фіналу Нацвідбору на Євробачення 2022 Alina Pash представила конкурсну пісню. Вона отримала назву англійською мовою “Shadows of Forgotten Ancestors”. Початково пісня анонсувалася із назвою “Тіні забутих предків”, що спричинило діалог у шанувальників українського Нацвідбору — якою мовою Україні представляти на Євробаченні пісню українською чи англійською.

Отже Alina Pash пішла іншим шляхом, і заспівала пісню “Shadows of Forgotten Ancestors” частково українською, частково англійською мовами.

  • Переглядів за тиждень – 91 547 

Our Atlantic – “Моя любов” | Нацвідбір 2022

Що цікаво? Гурт “Our Atlantic” потрапив до фіналу нацвідбору-2022 з піснею «Моя любов».  Інді-поп гурт змішав у треку відразу кілька стилів: поп, диско, соул та вусатий фанк 70-х років.

  • Переглядів за тиждень – 18 934

Брати Станіслава – “Вітер”

Що цікавого? Рок-гурт з Івано-Франківська “Брати Станіслава” оприлюднив свою нову роботу – сингл та кліп “Вітер”. Нова композиція отримала назву “Вітер”. Автором тексту та музичного супроводу став вокаліст гурту Володимир Гупал. Звукозапис здійснювався Сергієм Любінським (Knob) на студії “Revet Sound”.

Самі музиканти, коментуючи своє нове творіння, заявили: 

Вітер – це зміни. Зміни завжди ламають щось старе, а цей процес, зазвичай, болючий. Коли вривається вітер змін, потрібно залишити весь непотріб в минулому, беручи з собою у нове тільки світле і хороше. Відчиняйте навстіж вікна-двері, впускайте в своє життя нове і незвідане, станьте буйному вітру змін справжнім другом!“, – розповіли “Брати” про свою нову роботу.

  • Переглядів за тиждень – 6 527

Adam – “Говорили і курили” (із к/ф Я, Побєда і Берлін)

Що цікавого?  Фанати творчості “Скрябін” обожнюють пісні гурту за їх нескінченну правдивість, легкий гумор та вміння перекладати складні речі на сингли, які запам’ятовуються з першої ж ноти. Саме такою є пісня 2011 року “Говорили і курили”, кавер на яку стане саундтреком повнометражної стрічки “Я, “Побєда” і Берлін”.

Виконати одну із найулюбленіших “народних” пісень взявся гурт ADAM. Попри те, що їхня діяльність є молодшою за саму пісню, це не завадило вокалісту бенду Міші Клименку та його дружині й колезі Саші Норовій нагадати про культовий хіт “Скрябіна”, наповнивши його сучасним звучанням.

  • Переглядів за тиждень – 4 082

Читайте, слухайте та дивіться також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено