Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр 24-30 січня 2022: Потап, “ОЕ”, “Антитіла”, LAUD та інші

Тиждень традиційно був продуктивним для українських виконавців та гуртів. ПІК ділиться ТОПовими прем'єрами

MyCollages 2022 01 30T112654.534 scaled

KALUSH х SKOFKA х САЛЬТО НАЗАД – “Сонячна”

Що цікавого? Групи “KALUSH”, “Сальто Назад” та репер Skofka (Володимир Самолюк) представили спільну роботу – ліричний ремікс на трек “Сонячна”, який вийшов у світ у 2015 році.

“Йо! Перед євробаченням ще ловіть новий реліз групи KALUSH! Рішили дати друге дихання шикарній композиції групи “САЛЬТО НАЗАД”. Пісня в якій кожен розказав про свою сонячну. Дякуєм всім хто нас підтримує, калушани ви найкраще ком’юніті яке я тільки знаю!”, – написали у соцмережі “KALUSH”.

  • Переглядів за тиждень: 185 201

Потап – “Київ” (Lyric Video)

Що цікавого? 25 січня український продюсер та співак Олексій Потапенко презентував пісню та кліп під назвою “Київ”. Тематика дуже незвична, враховуючи що раніше схожих пісень у нього не було. Однак картинка на відео вражає – краса зимового святкового міста.

Де б я не знаходився, завжди з гордістю говорю, що я родом із Києва. Я розповідаю про нього як амбасадор, а київська нотка є у всій моїй творчості. Це місто для кожного своє, і у кожного є про нього історія. Мій “Київ” — денний і вечірній, літній та, як у цьому відео, чудовий зимовий, ностальгійний спогад із дитинства та замальовка сучасного мегаполісу“, — прокоментував Потап.

  • Переглядів за тиждень: 655 460 

Океан Ельзи – “Весна” (official video)

Що цікавого? Рівно за місяць до початку календарної весни Океан Ельзи представив нову пісню “Весна”. Для гурту весна символізує відродження, кохання, перемогу та оновлення.

Весна — це кохання. Тому я не міг тут не згадати французів Аполлінера, Рембо і Верлена. На мій погляд, їхнє ставлення до кохання є еталонним у світовій поезії, тому що так про любов щемливо, чесно, боляче, але при цьому до кінця, на розрив, мало хто писав“, — розповів лідер “ОЕ” Святослав Вакарчук. 

  • Переглядів за тиждень: 317 791

“Антитіла” – “Чорнобиль форева” (із к/ф “Я, “Побєда” і Берлін”)

Що цікавого? Коли у 2022 році слухаєш пісню “Чорнобиль форева” гурту “Скрябін”, яка була записана ще наприкінці 1990-х , розумієш не лише глибину музичного таланту Андрія Кузьменка, але й філософську глибину його особистості. “Не рубати гілку, на якій сидиш” та “не плювати у річку, з якої береш воду” — здавалося б доволі прості речі, проте хто насправді їх враховує?

Дати друге життя треку для майбутнього роуд-муві вирішив бенд “Антитіла”. Учасники гурту не пішли простим шляхом, обравши, може й не найвідоміший трек для запису каверу, проте доклали максимум зусиль, аби сингл відгукнувся в серцях як сучасної молоді, так і тих, хто виріс на піснях “Скрябіна”.

  • Переглядів за тиждень: 3 369

LAUD – “Head Under Water”

Що цікавого? Співак LAUD представив “Head Under Water”, з якою збирався взяти участь у Національному відборі пісенного конкурсу “Євробачення-2022”. Проте плани не вдалося здійснити: оргкомітет дискваліфікував артиста у день оголошення списку із восьми фіналістів. Причина – невідповідність пісні до правил “Євробачення”.

Пісню “Head Under Water” у 2018 році створив автор пісень із Голландії Daniel Boting. З 2018 року трек видозмінили, зробивши аранжування. Офіційний реліз треку був у грудні 2021 року.

  • Переглядів за тиждень: 46 635

ТНМК feat. Жадан і Собаки & VOID – “Пірати” [Jalsomino Remix]

Що цікавого? Ремікс на пісню “Пірати” зробив Jalsomino, він же Михайло Медведєв – саундпродюсер KissFM і TAVR Media. Мета проста – помножити атмосферу треку, додавши ще більше запалу та відриву, бо саме такий настрій у справжніх піратів!

“Останнім часом я роблю лише те, що дуже сподобалось в оригіналі. Тут ідея дуже крута. Брудний бас просто розірвав мозок! А далі все, як у тумані…” – розповів автор реміксу Jalsomino.

  • Переглядів за тиждень: 197 136

Скрябін – “Старі фотографії” / KOLA Cover

Що цікавого? Співачка KOLA (Анастасія Прудіус), зірка якої засяяла після феєричного виступу на шоу “Голос”, випустила кліп на легендарну пісню Кузьми Скрябіна – “Старі фотографії”

Для мене честь заспівати пісню Скрябіна “Старі фотографії”. Я її відчула саме так, саме у такому стилі. Хочу щоб ця версія збереглась надовго у ваших серцях, та лунала у ваших навушниках“, – поділилася співачка. 

  • Переглядів за тиждень: 17 742

Romoza – “Клює” (Прем’єра кліпу 2022)

Що цікавого? Колишній банкір Роман Гороховських, який співає під псевдонімом ROMOZA, презентує музично-комедійну стрічку «Клює!». Таємний агент «рибалка» вирушає на свою нову секретну місію, яка опиняється під загрозою. Зуміє наш агент впоратись із завданням?

Варто переглянути нову відеороботу від ROMOZA, щоб переконатися на власні очі, але обережно – дехто каже, що очі від сміху можуть вилізти на лоба!

  • Переглядів за тиждень: 46 635

STEPURA – “Nice Guy” (Official Mood Video)

Що цікавого? Українська співачка STEPURA презентувала новий безжанровий, авторський сингл «Nice Guy». У цій пісні співачка поділилася спектром гострих почуттів, своїм страхом перед новими романтичними відносинами та секретом про те, як вона зважує в голові всі «за» і «проти» коли на горизонті з‘являється «той самий».

Я створила трьох уявних персонажів які сперечаються з основною героїнею щодо нового кохання в її житті. Спочатку вона опирається, а в кінці треку вже хоче взяти його прізвище. Це вийшло трошки чудацьки, але чому б не пофанити? Я навмисно не обмежувала себе жанрами. І до якої категорії віднести цю пісню буде вирішувати сам слухач. Моєю основною задачею було залишити відчуття ейфорії і танцювальний вайб. Тут, я гадаю, впоралась“, – розповідає STEPURA.

  • Переглядів за тиждень: 37 748

САМОЗВАНЦІ — “Обійми” [Lyric Video 2022]

Що цікавого? Лірик відео київського альтернативного гурту “Самозванці” на пісню “Обійми”, якиу включать до альбому, прем’єру якого планують у 2022 році. Для артистів ця музична збірка стане третьою. Музиканти додали до треку важких елементів на кшталт металкор-сцени двохтисячних років, але приспів зробили мелодійним.

Цією піснею ми хочемо показати що відбувається в душі у людини, котра загрузла в токсичних стосунках”, – наголосили у гурті. 

  • Переглядів за тиждень: 8 089

Читайте, слухайте та дивіться також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено