Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр 17-23 січня 2022: ALYOSHA, Анця, NAVKA, DZIDZIO та інші

Тиждень був не такий продуктивним для наших музичних виконавців, як попередні. Але ПІК таки знайшов для вас найцікавіші прем'єри.

MyCollages 2022 01 23T130723.303 scaled

Аlyona Аlyona, Юлія Саніна (The HARDKISS), ONUKA, Артем Пивоваров — “Твій день” (OST “Найкращі вихідні”)

Що цікавого? Пісня «Твій день» у виконанні alyona alyona, Юлії Саніної, ONUKA, Артема Пивоварова — саундтрек до комедії «Найкращі вихідні», продюсерами якої виступили найбільші у Східній Європі кіностудія FILM.UA та музичний фестиваль Atlas Weekend. Текст пісні написали alyona alyona та Артем Пивоваров, музику артисти записали у співпраці.

А зібрав сингл талановитий композитор Євген Філатов (The Maneken), який також виступив у ролі саундпродюсера фільму. Саундтрек поєднує музикантів різних музичних стилів, тим самим відображаючи основну ідею фільму та концепцію фестивалю — об’єднання людей з різним досвідом та смаками.

ALYOSHA – “Моє Море”

Що цікавого? Українська співачка ALYOSHA презентувала нову композицію та зняла атмосферний кліп, у якому з’явився і її коханий Тарас Тополя. Через пісню вона закликає слухачів звернути увагу на те, що вирує в глибині їхньої душі та в думках. Адже є почуття та відчуття, якими хочеться ділитися, і вони настільки сильні та безмежні, що всьому світу буде достатньо.

Відчуття прекрасного та щастя зароджуються ще з дитинства і вони червоною стрічкою супроводжують нас у доросле життя. Коли ми по-справжньому закохуємося — ці відчуття відроджуються в нашому серці“, — впевнена артистка.

ROXOLANA – “Girlzzzz” (Lyric video)

Що цікавого? Співачка та сонграйтерка ROXOLANA випустила свою першу англомовну пісню GIRLZZZZ. Новий трек вже подано для участі в Національному відборі конкурсу «Євробачення-2022». За зізнанням співачки, пісню GIRLZZZZ вона написала ще на початку осені, але з того часу експериментувала з аранжуванням, підбираючи найкраще звучання для композиції.

Як і в дебютному альбомі Ukraine Is, у новій композиції ROXOLANA продовжує поєднувати традиції та сучасність. Так, один із куплетів пісні вона написала українською. На його створення співачку надихнула народна пісня «Летіла зозуля».

YanaSvoya – “Тону(ти)”

Що цікавого? Учасниця шоу “Голос країни 11” під псевдонімом YanaSvoya випустила трек “Тону(ті)”. Автор-виконавиця також презентувала муд-відео до пісні.

J SCOPE – “Love&Hatе” (for Eurovision 2022)

Що цікавого? Український реп та хіп-хоп виконавець з нігерійським корінням J SCOPE представив трек Love&Hate, з яким він виступить на Нацвідборі Євробачення-2022.

“Гарна емоційна пісня Love&Hate. Пісня для Нацвідбору “Євробачення”, – прокоментував артист

J SCOPE раніше виступав під ім’ям Very the Jerry. Репер запам’ятався слухачам треками Pay Off та Double Trip. У Нацвідборі Євробачення він бере участь у рамках проекту Oyedamola.

ANTSYA – “BOMBA” (for Eurovision 2022)

Гурт Antsya представив трек Bomba, з яким візьме участь у Нацвідборі на “Євробачення-2022”. Артистки представили пісню разом із відео, де танцюють у білих шубах, капелюхах та пов’язках на очах.

В основі треку лежить закарпатський фольклор. Артисти подали його у сучасному аранжуванні. Автор музики – лідер гурту “Рокаш” Віктор Янцо, аранжування зробив Володимир Ульянов.

Океан Ельзи – “Місто весни” (feat. Один в каное) (Tapolsky Remix)

Що цікавого? Діджей Anatoly Tapolsky разом із інді-колективом зі Львова “Один у каное” представив ремікс на хіт гурту “Океан Ельзи” “Місто весни”.

NAVKA – “Ой на леді на Йордані” (забута колядка щедрівка)

Що цікавого? Українська співачка NAVKA обробила колядки та щедрівки в рамках свого проєкту відновлення та осучаснення українських народних пісень.

Я зустрілась зі своїм земляком Ігорем Яків‘юком, від якого постійно чула про село Розтоки, звідки він родом. Сама назва Розтоки вже манила, бо говорила про те, що тут мають розтікатись гірські води (а в кліпі це і потрібно), але я попросила Ігора розказати більше і показати фото. Саме так зародилась ідея знімати кліп саме в Розтоках. І я дуже вдячна йому за допомогу зі зйомками цього кліпу!“, – розповіла співачка. 

DZIDZIO “То моє море” (OST “Я, “Побєда” і Берлін”)

Що цікавого? Вперше в історії українського кіно відомі музиканти записали кавери-версії 16 пісень культового українського гурту “Скрябін”. Треки можна буде почути в пригодницькому роуд-муві «‎‎Я, “Побєда” і Берлін», знятому кінокомпанією Star Media  за мотивами однойменної книги Андрія Кузьменка.

Нове життя легендарному треку подарував DZIDZIO (Михайло Хома). До речі із Андрієм Кузьменком DZIDZIO мав дуже тісний зв’язок, адже саме за підтримки тоді вже прославленого “Скрябіна” Михайло Хома та Олег Турко створили власний бенд у місті Новояворівськ — там, де понад 20 років тому й був записаний хіт “То моє море”.

Читайте, слухайте та дивіться також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtubeта  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено