Івано-Франківськ

Опинитися у “заручниках” забудовника: франківці зареєстрували петицію до міської влади

Понад три роки люди не можуть дочекатися здачі в експлуатацію купленого житла. 

247340227 4448241515232575 6826646788891455609 n scaled

Клієнти компанії “M Group Development” склали електронну петицію до влади Івано-Франківська про “Захист прав інвесторів щодо завершення будівництва та здачі в експлуатацію житлових комплексів”. За два дні петиція набрала навіть більше підписів, ніж потрібно – 260, пише ПІК.

Як розповіли франківці, станом на сьогодні, компанія “M Group Development” припинила і не проводить будівництво житлових будинків, які знаходяться в м. Івано-Франківську (ЖК “Європейський Сіті” 3 та 4, “Рівер Парк” 2 та 3, ЖК “Смарагдові Вежі”, ЖК “Престиж Таун”, ЖК “Дрім Таун”, ЖК “Діамант Холл”, ЖК “Шевченко” 2, ЖК “Ред Хаус” та ЖК “Вайт Хаус”).

Вкладники, які інвестували у будівництво своїх майбутніх помешкань, скаржаться на такі дії забудовника. Люди хочуть захистити свої права та врешті заселитися в довгоочікувану квартиру.

“Компромісу по врегулюванні ситуації не досягнено, діяльність офісу припинена, де власники компанії М Груп Девелопмент – не відомо. Інвестори стали жертвами обману, а це – тисячі людей та їх сім’ї. Ми опинилися у “заручниках” забудовника. Ми, інвестори, просимо захистити наші права, доручивши відповідним органам вжити невідкладних дій для захисту інвесторів та врегулювання даної ситуації”, – йдеться у документі петиції.

Нагадаємо, у серпні 2021 року із цією проблемою інвестори уже зверталися до мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Тоді він пожалів людей та сказав, що ті “потрапили в аферистичну фірму”. Однак, справа далі не дійшла.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено