Івано-Франківськ

Масова атака: у “Приват24” стався глобальний збій

У банку запевняють, що загрози для коштів вкладників немає.

630 360 1538667503 318

Сьогодні 15 лютого, у роботі “Приват24” стався збій, через який користувачі не можуть увійти в особисті кабінети інтернет-банку. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передає ПІК.

“Протягом останніх годин ПриватБанк перебуває під масованою DdоS-атакою. Користувачі Приват24 повідомляють про проблеми з платежами та загалом з роботою застосунку. Деяким користувачам зовсім не вдається зайти у Приват24, в інших не відображаються баланс і останні транзакції”, – йдеться у повідомленні.

Працівники банку запевняють, що збої є лише в застосунку, а решта фінансових операцій проходять у нормальному режимі.

Сьогодні також повідомляли про проблеми користувачі “Ощадбанку”. У них не працювали банкомати, термінали самообслуговування, були проблеми з оплатою в POS-терміналах, а також у роботі програми Ощад 24/7. Працював лише сайт Ощадбанку.

Зараз недоступні й сайти Міністерства оборони України та Збройних сил України.

Як повідомила пресслужба Міноборони, на сайті ведуться технічні роботи.

“Офіційний веб-портал Міністерства оборони України зазнав, ймовірно, DdoS-атак, коли фіксувалася надмірна кількість звернень на секунду. Наразі проводяться планові технічні роботи з відновлення штатного функціонування веб-порталу”, – повідомили у пресслужбі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено