Івано-Франківськ

На Львівщині вчителя фізкультури обвинувачують у розбещенні 15-річної школярки

Вчитель організував поїздку учнів у Карпати.
o 1e3rlov2e188aoktrve1l6fotj1k scaled
Поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за фактом вчинення розпусних дій щодо неповнолітньої відносно вчителя фізкультури.

Про це повідомляє поліція Львівської області, пише ПІК.

“Повідомлення надійшло у поліцію 13 лютого. За словами 15-річної дівчинки, напередодні 28-річний вчитель, який поїхав з групою школярів у гори, вчинив щодо неї розпусні дії. Подія сталась в одному з сіл Стрийського району. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє регіональне ЗМІ, 15-річна дівчина – учениця 10 класу львівського ліцею, а обвинувачуваний майже 8 років працює вчителем фізкультури.

“За словами мами дівчинки, 12 лютого вчитель організував для учнів дводенну поїздку в Славське. Разом з дітьми з вокзалу їхав молодий вчитель фізкультури. Я відвезла доньку на вокзал, аби познайомитися з ним, тому що донька новенька у класі і перейшла до цієї школи тільки у січні. Вчитель Микола запевнив мене, що все буде гаразд, щоб я не хвилювалася”, – йдеться у повідомленні.

Близько 17:00 того ж дня дівчинка подзвонила до матері й розповіла, що їй було погано від слабоалкогольних напоїв, які розпивали разом із вчителем. Також дівчинка додала, що вчитель чіплявся до неї в туалеті.

“В доньки впала температура і вчитель помагав їй міряти температуру. І поки він міряв ту температуру, то намагався поцілувати Вероніку в губи, – обюрюється мама учениці. – Донька спершу не знала, що їй робити, але після того, як вчитель почав ще й пхати руки їй під футболку, Вероніка почала кричати і задзвонила до мене”, – йдеться у повідомленні.

Жінка негайно виїхала машиною зі Львова у Славське. Тим часом школярка викликала поліцію та зателефонувала на гарячу лінію жертв насильства. На місці поліція прийняла заяву від матері та відправила ученицю у найближчу лікарню для проведення експертизи.

У Львівському міському управлінні освіти повідомили, що ніхто з керівництва школи не знав про цю поїзду, вона не була запланованою і вчитель фізкультури її сам організував, нікому не сказавши. Наразі проводиться службове розслідування. З вчителем поспілкуватися поки не вдалося.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено