Івано-Франківськ

У Франківську відбудеться мітинг інвесторів проти забудівника

Просять долучитися всіх небайдужих.

23 лютого, о 9 ранку, в Івано-Франківську, відбудеться мітинг інвесторів  M Group Development.

Під інвесторами маються на увазі люди, які придбали нерухомість у цього забудовника.

“Шановні мешканці! Прошу щиро всіх розповсюдити дану інформацію і підтримати нас! В місті відбулася грандіозна афера, жертвами якої стали сотні людей! “Завтра” кожен може опинитися на нашому місці і не буде мати захисту ні від поліції, ні від держави. Тож давайте разом будемо намагатися зупинити це беззаконня і безкарність, щоб вподальшому кожен інвестор мав захист від таких будівельних афер!”, – кажуть ошукані франківці.

273666957 3125110221140905 119487868279068897 n

Як повідомляла ПІК, днями франківців зареєстрували петицію до міської ради. Адже понад три роки люди не можуть дочекатися здачі в експлуатацію купленого житла. 

Як розповіли франківці, станом на сьогодні, компанія “M Group Development” припинила і не проводить будівництво житлових будинків, які знаходяться в м. Івано-Франківську (ЖК “Європейський Сіті” 3 та 4, “Рівер Парк” 2 та 3, ЖК “Смарагдові Вежі”, ЖК “Престиж Таун”, ЖК “Дрім Таун”, ЖК “Діамант Холл”, ЖК “Шевченко” 2, ЖК “Ред Хаус” та ЖК “Вайт Хаус”).

Вкладники, які інвестували у будівництво своїх майбутніх помешкань, скаржаться на такі дії забудовника. Люди хочуть захистити свої права та врешті заселитися в довгоочікувану квартиру.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено