Івано-Франківськ

На Коломийщині відійшов у вічність отець Михайло Іванчук (ФОТО)

З 1991 року і до цього часу о.Михайло служив на парафії святого Івана Золотоустого с. Хом’яківка.

Ivan4yk scaled

Коломийську єпархію та вірян сколихнула сумна звістка. 19 лютого 2022 р. Б., на 60 році життя відійшов у вічність ієрей Михайло Іванчук.

Він здійснював своє душпастирське служіння на парафії святого Івана Золотоустого с. Хом’яківка Заболотівського протопресвітеріату, повідомляє Коломийська єпархія УГКЦ, пише ПІК.

“У ці сумні дні розділяємо смуток та єднаємося молитовно з усіма, хто знав й шанував ієрея Михайла. Єпарх Коломийський, Кир Василій Івасюк, єпархіальна курія, духовенство та парафіяни єпархії складають щирі співчуття родині спочилого пастиря. Нехай Милосердний Господь прийме душу покійного та дарує вічний упокій у Царстві Небесному!”, – йдеться у дописі.

Чин ієрейського похорону відбудеться 21 лютого в 11.00 у м. Калуш, вул. Тихого, 6А, церква Успіння ПДМ (біля палацу «Юність»).

У єпархії інформують, що о. Михайло Іванчук народився 9 листопада 1962 р. в с. Чагрові Рогатинського району Івано-Франківської області.

Закінчив Львівський політехнічний інститут. Богословську освіту здобув в Івано-Франківському Духовному Інститут. 14 березня 1991 року направлений на душпастирське служіння у села Кулачківці та Хом’яківка, де служив до цього часу.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено