Івано-Франківськ

У Франківську розпочалася сесія міської ради: що цікавого розглянуть депутати (ФОТО)

У середу, 23 лютого 2022 року, розпочала свою роботу 20-та сесія Івано-Франківської міської ради.

DSC 0128 1 scaled

На її розгляд народних обранців з Івано-Франківська запропонована понад 50 питань та різне, пише ПІК.

На початку засідання депутатам запропонують схвалити низку звернень, зокрема, від ініціативної групи мешканців, які придбали житло в компанії “M Group”, але й досі не можуть заселитися у свої законні квартири.

Зокрема, на початку засідання депутати розглянуть питання про присвоєння звання «Почесний Громадянин міста Івано-Франківська», а також затвердження Програми проведення року УПА, відзначення 80-ї річниці створення Української Повстанської Армії та дат пов’язаних з життям визначних особистостей національно-визвольного руху на території Івано-Франківської міськради.

Одним із важливих питань стане анонсоване раніше створення комунальних підприємств «Сервіс паркування» та «Франківськ Арена», а також затвердження нової редакції статуту державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго». На сесії також заслухають звіти комунальних підприємств про використання коштів, внесених до статутних капіталів цих підприємств у 2021 році.

Окрім того, депутати заслухають питання про виконання бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади за 2021 рік.

Серед іншого – призначення стипендій на 2022 рік, впровадження програми сприяння розвитку підприємництва в Івано-Франківській міській територіальній громаді на 2022-2025 рр, а також

І насамкінець, депутати розглянуть питання про приватизацію об’єктів комунальної власності, продаж земельних ділянок комунальної власності, про проведення земельних торгів, а також розглянуть звернень громадян щодо безоплатної передачі земельних ділянок комунальної власності у приватну власність.

З повним переліком питань, винесених на чергову сесію Івано-Франківської міської ради, можна ознайомитися – ТУТ.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено