Івано-Франківськ

У Тлумачі немає паніки та ажіотажу, але й не просто купити сірники

В аптекаж беруть бинт, марлю, вату, йод, джгути, кровоспинні, протизапальні таблетки, антибіотики.

183893 Donetsk gettyimages

У Тлумачі від 7.30 ранку в містечку сотні людей стояють в чергах до банкоматів Приватбанку. Грошей, на жаль, взяти не можуть. Тому розраховуються в магазинах картками і кредитками, за допомогою  яких, на щастя, ще можна здійснити фінансові операції, повідомляє ПІК.

У кількох тлумацьких аптеках в чергах 20-35 людей, але якогось неймовірного ажіотажу немає. Купують бинт марлю, вату, йод, джгути, кровоспинні, протизапальні таблетки, антибіотики та пробіотики.

Усе підряд скуповують і в продуктових магазинах. Найбільше беруть хліб та хлібобулочні вироби, крупи, макарони, сіль, цукор, ковбаси та м’ясо.

Молочні продукти можна ще знайти. У промислових крамницях найбільший попит за сірниками і свічками. Наразі в Тлумачі ці товари вже не знайти.

Чималі черги і в невеличких магазинах на околицях. Там ще можна придбати ті товари, яких вже немає у центрі. Щоби купити все, люди масово міняють долари, євро та злоті. Їх скуповують продавці валюти просто на вулицях у двох автівках.

Щодо транспорту, то на автозаправках містечка — черги за пальним і затори в центрі й на тих вулицях, якими можна проїхати до франківської траси. Уранці масово повернулися  додому жителі містечка, які працюють в Івано-Франківську. Діти із двох ліцеїв Тлумача на навчання не вийшли. У лікарнях та в органах влади паніки немає. Всі працюють злагоджено і вірять у перемогу.

  • Фото ілюстративне.

Злата Леміш.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено