Івано-Франківськ

Збільшили кількість ліжок та ліків: Франківська ОКЛ переходить на посилений режим роботи

Планову госпіталізацію ми призупинили, операції — також не проводять.

Івано-Франківська обласна клінічна лікарня готова приймати поранених цивільних та українських воїнів. Для цього медпрацівники підготували половину від усіх ліжок, розповів Суспільному медичний директор медзакладу Андрій Яворський, пише ПІК.

“Ми — завжди готові. Зараз — посилений режим, ми готові приймати більше людей. Лікарі — на телефонному зв’язку. Ми збільшили кількість ліків, медичного інвентарю. Якщо буде необхідність, ми додатково залучимо лікарів”, — розповів Андрій Яворський.

З його слів, сьогодні (24 лютого — ред.) у лікарні підготували додаткові ліжка. Всього у медзакладі — 745 ліжок, з них 50% — тримають для поранених.

“Планову госпіталізацію ми призупинили, операції — також не проводитимемо. Надаємо тільки ургентну допомогу. Лікарня — в режимі очікування”, — сказав Андрій Яворський.

Як інформувала ПІК, 24 лютого у селі Корнич Коломийського району через ракетні обстріли аеропорту травм зазнали двоє цивільних та троє військових.

“Дві потерпілі жінки (цивільні) отримали травми, їх госпіталізовано у Коломийську центральну районну лікарню. Ще троє військових отримали незначні травми, їх не госпіталізовували”,– розповів очільник поліції Сергій Безпалько.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено