Івано-Франківськ

Бої на Сумщині: у протистоянні з диверсантами загинули двоє прикордонників

На Сумщині охоронці кордону та нацгвардійці вступили в бій з диверсійно-розвідувальною групою.

274683732 285496950355849 4974571934086878176 n scaled

Спочатку правоохоронці отримали інформацію про підозрілих осіб, які розставляють мітки по місту під час патрулювання. Для перевірки цієї інформації вибула група розвідувального відділення у складі прикордонників та нацгвардійців. Про це повідомляє Державна прикордонна служба, пише ПІК.

“На одній із вулиць військовослужбовці виявили палаючий автомобіль та зупинились, аби перевірити чи є люди в автівці та надати допомогу. Однак були обстріляні диверсійно-розвідувальною групою”, – йдеться у повідомленні.

Прикордонники з нацгвардійцями вступили в бій, в результаті якого двоє прикордонників загинули, один нацгвардієць поранений. Пошкодився також автомобіль прикордонників. Наразі перевіряється район ймовірного знаходження диверсійної групи.

Проте прикордонники разом з представниками інших складових сил безпеки продовжують протистояти російському вторгненню та протидіяти диверсійній діяльності.

“Просимо місцеве населення допомагати українським воїнам звільнювати від нечисті українську землю. Разом до перемоги!” – наголосили у прикордонній службі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено