Івано-Франківськ

Російська делегація прибула до Білорусі на переговори з Україною: що сказав Зеленський

У списку міст, де українці готові почати перемовини, зазначені: Варшава, Братислава, Будапешт, Стамбул, Баку.
152203 1 large scaled
Російська делегація прибула до Білорусії на переговори з українцями, заявив у неділю, 27 лютого, речник президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє Інтерфакс, пише ПІК.

“Відповідно до досягнутих домовленості, російська делегація, що складається з представників МЗС, Міноборони та інших відомств, включаючи адміністрацію президента, прибула до Білорусії для переговорів з українцями. Будемо готові розпочати ці переговори в Гомелі”, – сказав Пєсков журналістам.

Володимир Зеленський щодо перемовини з РФ сказав:

“Нам підходить будь-яке місто в країні, з території якої не летять ракети”.

З огляду на те, що смертоносні ракети летять у бік України з Білорусі, Президент України Володимир Зеленський заявив сьогодні на брифінгу:

“Саме тому ми зараз кажемо ні Мінську. Майданчиками для перемовин можуть статі інші міста. Звісно ж, ми хочемо миру. Ми хочемо зустрічатися, ми хочемо закінчення війни. Варшава, Братислава, Будапешт, Стамбул, Баку. Це все ми запропонували російській стороні. І будь-яке інше місто нам підходить у країні, з території якої не летять ракети. Тільки так перемовини можуть бути чесними і можуть дійсно закінчити війну”, – зазначив Зеленський.

Прокоментував приїзд росіян до Білорусі радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. Він вважає, що РФ маніпулює переговорним процесом і принижує Білорусь, використовуючи її. 

“Погоджений формат, погоджене місце, реальний зміст і справедливий результат. Це можливо, якщо Росія перестане влаштовувати свої маніпулятивні вистави навколо переговорів”, – зазначив Подоляк.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено