Івано-Франківськ

В Укрзалізниці пояснили, як повернути квитки на скасовані рейси

Перевізник також звернувся із закликом до країн Європи та Азії зупинити будь-яку взаємодію залізничних адміністрацій з країною-агресором.

1531a09d a6589946a8ae6a6b3c51221153da569f scaled

В Укрзалізниці розповіли, як повернути квитки на рейси, скасовані через вторгнення російських військ на територію України.

«Всі пасажири, які хочуть повернути квитки на потяг, який було скасовано у зв’язку з військовими діями, можуть зробити це у претензійному порядку протягом двох місяців з моменту відправлення або тоді, коли ситуація в країні стабілізується», – заявили у пресслужбі Укрзалізниці.

Сьогодні ж Укрзалізниця поширила ще одну інформацію, що пов’яна з російською агресією.

“Укрзалізниця звернулася до всіх країн Європи та Азії із закликом зупинити будь-яку взаємодію залізничних адміністрацій з країною-агресором — російською федерацію. Відповідне звернення розіслано до адміністрацій усіх залізниць, які здійснюють перевезення з рф”, – йдеться у дописі на стрінці Укрзалізниці у Фейсбуці.

Нагадаємо,  «Укрзалізниця» продовжує роботу, але потяги курсують із затримками. «Укрпошта» працює у штатному режимі у містах, де дозволяє ситуація із безпекою.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено