Івано-Франківськ

Кохання єднає: у Калуші одружилися Євген з Донецька і Олена з Львова (ФОТО)

Пара зареєструвала шлюб у Калуському відділі державної реєстрації актів цивільного стану.

У Калуші на Прикарпатті сьогодні, 1 березня одружилися Євген, який народився в Донецьку, та Олена, яка народилася в Львові. Про це повідомляє Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції, пише ПІК.

Кохання єднає: у Калуші одружилися Євген з Донецька і Олена з Львова (ФОТО)

Навіть за умов воєнного стану відділи державної реєстрації актів цивільного стану працюють у штатному режимі, крім міст/районів, де такої можливості немає у зв’язку з веденням активних бойових дій, з урахуванням таких особливостей:
  •  Державна реєстрація актів цивільного стану проводиться будь-яким органом державної реєстрації актів цивільного стану за зверненням заявника:
  •  народження – незалежно від місця народження новонародженої дитини чи проживання її батьків;
  • смерті – незалежно від місця смерті чи проживання померлої особи.
  • Державна реєстрація народження можлива виключно при пред’явленні паперового Медичного свідоцтва про народження за форми №103/о.
  • Державна реєстрація шлюбу дозволяється у день подання відповідної заяви.
  • Внесення змін до актових записів цивільного стану здійснюється виключно за місцем зберігання першого примірника відповідного актового запису.
  •  Повторна видача свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану здійснюється виключно за місцем зберігання відповідного актового запису.
 Витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян не видаються у зв’язку з тимчасовою відсутністю доступу до нього.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено