Івано-Франківськ

У Франківську БО “Карітас” готується приймати біженців (ФОТО)

Там уже встигли прийняти 240 біженців.

008 scaled

БФ “Карітас” Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ активно мобілізується та готується прийняти постраждалих від лихоліття війни. Тих, хто уже під опікою волонтерів, опитують з метою збору необхідних для них потреб, пише ПІК з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.

«Вже тепер Карітас-Івано-Франківськ опікується 240 вимушено переселеними особами, серед яких значну частину складають діти. Це діти з Краматорська, Волновахи та Харкова», – зазначає директор Карітасу отець Володимир Чорній.

За його словами, волонтери вже встигли підгодувати для нужденних 1 500 продуктових і стільки ж гігієнічних наборів. Ще понад сотню наборів уже передали в Бурштин і Рогатин.

Однак на сьогодні цього недостатньо. Саме тому благодійна організація продовжує здійснювати пошук можливостей закупівлі продуктів і засобів гігієни, намагається посилювати співдію із закордонними партнерами та залучати все більше добродіїв і волонтерів. Контакти для допомоги за посиланням.

До роботи сьогодні вже залучили близько ста волонтерів. Окремо вони шиють білизну для всіх потребуючих, адже Карітас володіє власною швейною майстернею.

Також організація розгорнула центр зі збору гуманітарної допомоги. На сьогодні мають потребу в продуктах харчування швидкого приготування та тривалого зберігання, засобах особистої гігієни, теплих шкарпетках, верхньому одязі та светрах, спальниках, кариматах і постільній білизні.

274871479 3171610599791263 6123177698114389049 n scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено